Vanille Moderne Luxe Parfum Unisex FM 504

 

Bvlgari Le Gemme Orom parfum FM 943 luchtje mannen en vrouwen

PURE Royal 504 vanille parfum.  Een moderne vanillegeur. De rijke, oosterse geur is een waar meesterwerk, ideaal voor de koelere seizoenen en avondevenementen. De geur is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die luxe waarderen en past perfect bij elegante, luxe kleding.
De roze peperkorrels en saffraan zijn de topnoten van deze geur, die plaats maken voor hartnoten van cederhout en oud hout. De basisnoten van vanille en benzoëhars zorgen voor een warme en sensuele afdronk. Het algehele effect van het parfum is een geur die elegantie, verfijning en een vleugje sensualiteit uitstraalt.
Dit parfum is ideaal voor de herfst- en winterseizoenen, waar de koelere temperaturen buiten de geurwarmte en -diepte versterken. Het is bijzonder geschikt voor avondkleding, waardoor het de perfecte keuze is voor speciale gelegenheden of een romantisch avondje uit.
Het parfum is voor degenen die de fijnere dingen in het leven waarderen en vertrouwen, charme en verfijning uitstralen. Het is geschikt voor mensen die zich aangetrokken voelen tot luxueuze geuren die een blijvende indruk achterlaten.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 504? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Le Gemme Orom. FM 504 luchtje oosters met een vanille noot.

Geurnoten Pure Royal 504 parfum
Topnoten: roze peper, saffraan.
Hartnoten: cederhout, oud hout.
Basisnoten: benzoë, vanille.

Geurfamilie: oosters.
Type: verslavend, magnetisch.
504 FM parfum geïnspireerd door Le Gemme Orom
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170504
Prijs: € 37.50 Le Gemme Orom FM parfum

504 FM parfum online goedkoop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten