Zoet Bloemige Fruitige Parfum FM 726

 

FM 499 parfum lijkt op Girl of Now Lovely Elie Saab 50ml online

PURE 726 parfum voor vrouwen. Het is een charmante geur die een verleidelijk en betoverend aroma uitstraalt. Deze geur is ontworpen voor vrouwen die een mix van bloemige en fruitige tonen waarderen, waardoor het perfect is voor een breed scala aan gelegenheden en seizoenen.
Het geurprofiel van parfum combineert een harmonieus boeket van noten. De geur opent met een vleugje zoete en frisse mandarijn, die geleidelijk de sensuele ondertonen van witte bloemen onthult. De basisnoten van gourmand voegen warmte en sensualiteit toe aan de algehele compositie, waardoor een charmant en verleidelijk spoor achterblijft.
Dit parfum is uitzonderlijk veelzijdig, waardoor het geschikt is voor verschillende periodes van het jaar. De bloemige en fruitige tonen maken parfum tot een uitstekende keuze voor de lente- en zomermaanden, omdat bloemig en fruitig de vrolijke en levendige sfeer van deze seizoenen weerspiegelt. De verleidelijke gourmandondertoon maakt parfum echter ook gezellig voor de herfst- en wintermaanden.
Het is een geur die de gratie en charme van een vrouw accentueert, waardoor hij geschikt is voor zowel overdag als 's avonds dragen. Of je je nu verkleedt voor een romantisch diner of een vleugje charme toevoegt aan je dagelijkse stijl, deze geur vult je persoonlijkheid aan met een vleugje sensueel.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 726? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Girl of Now Lovely. FM 726 bloemig parfum met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 726 parfum
Topnoten: mandarijn, petitgrain, kers, Peer.
Hartnoten: witte bloemen, ylang-ylang, kersenbloesem.
Basisnoten: framboos, gourmand.

Geurfamilie: bloemig.
Type: charmant, sensueel, verleidelijk.
FM 726 luchtje geïnspireerd girl of now lovely
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100726
Prijs: € 28.50    Girl of Now Lovely fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390726
Prijs: € 00.40    Prijs, korting, lage prijs, verkoop, geweldige levering

726 FM parfum online goedkoop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten