Warm Kruidig Oriëntaals Gourmand Parfum Heren FM 727

 

FM 727 parfum lijkt op Valentino Uomo Born In Roma Yellow Dream 50ml

PURE 727 parfum voor mannen. Dit parfum heeft een kenmerkende geur en combineert verschillende interessante tonen om een intrigerend aroma te creëren. Het combineert energieke fruitige tonen met warme, kruidige en aantrekkelijke oriëntaalse ondertonen, wat resulteert in een geur die zowel krachtig als verrassend is.
De geur opent met een vleugje pittige Italiaanse citroen, die je onmiddellijk meeneemt naar de zonnige straten van Rome. De hartnoten onthullen een zoete mix van kokosnoot en gekonfijt fruit, wat diepte en complexiteit aan de compositie toevoegt. Deze geurelementen zorgen voor een zoete en verkwikkende toets.
Naarmate de geur zich ontwikkelt, kan het aroma van tonka en cederhout worden geroken, wat warmte en sensualiteit aan het parfum toevoegt. Het samenspel van deze tonen creëert een sterk en uitgebalanceerd aroma, geschikt voor zowel informele als formele gelegenheden. Dit parfum is bijzonder geschikt voor de koudere maanden.
Deze geur is ontworpen voor de moderne man die vertrouwen, charme en een vleugje mediterraan charisma uitstraalt. De geur versterkt de stijl van de man en maakt een gedenkwaardige en langdurige indruk.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 727? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Uomo Born In Roma Yellow Dream. Oosters met een gourmand geurnoten.

Geurnoten Pure 727 parfum
Topnoten: lavendel, citroen, grapefruit
Hartnoten: kokosnoot, gekonfijt fruit, muskus
Basisnoten: cederhout, amber droog, sandelhout, Tonka

Geurfamilie: oosters.
Type: energiek, aantrekkelijk
FM 727 luchtje geïnspireerd door Uomo Born In Roma Yellow Dream
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100727
Prijs: € 28.50    Uomo Born In Roma Yellow Dream fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390727
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten