Parfum Extreem Mannelijk met Houtachtige Noot FM 728

 

Prada Luna Rossa Ocean goedkoop FM 728 parfum voor mannen

PURE 728 parfum voor mannen. Het is een uiterst mannelijke geur die veel aandacht heeft gekregen in de wereld van de parfumerie. Het parfum begint met een verfrissende citrusessentie en bevat lavendel en rijke ambertonen.
De geur opent met pittige citrusnoten, die naadloos overgaan in mariene akkoorden die doen denken aan de oceaan. De hartnoten van lavendel voegen een vleugje elegantie en diepte toe, terwijl warme houtachtige basisnoten zorgen voor een sensueel en langdurig aroma. De combinatie van deze elementen creëert een geur die zowel verfrissend als extreem mannelijk is.
Deze FM-geur is perfect voor de warmere maanden lente en zomer. Dit parfum kan het beste overdag worden gedragen, waardoor het een uitstekende keuze is voor informele uitstapjes, evenementen overdag of zelfs op kantoor. De frisheid is essentieel voor zorgeloze en zonnige dagen.
Het parfum is ontworpen voor de moderne en zelfverzekerde man die een frisse en zuivere geur met een vleugje mannelijkheid waardeert. Deze geur past uitzonderlijk goed bij casual kleding. Het past bij een fris wit overhemd en een spijkerbroek, waardoor het een uitstekende keuze is voor een vakantie of een dagje aan het strand.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 728? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Luna Rossa Ocean. Fougere parfum met een noot van hout.

Geurnoten Pure 728 parfum
Topnoten: bergamot, mandarijn, roze peperkorrels, kardemom
Hartnoten: lavendel, armoise, marine, cipres
Basisnoten: cederhout, muskus, suède, amber

Geurfamilie: varen.
Type: extreem mannelijk, de essentie van passie en kracht.
FM 728 geïnspireerd door Luna Rossa Ocean
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100728
Prijs: € 28.50    Luna Rossa Ocean aanbieding

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390728
Prijs: € 00.41    Prijs, korting, lage prijs, verkoop, geweldige levering

Geen opmerkingen:

Een reactie posten