Fruit en Roos in Parfumflesje voor Vrouwen FM 854

 

FM 854 parfum lijkt op Very Good Girl Carolina Herrera 50ml

PURE Royal 854 parfum voor dames. Rode bes en lychee met een vleugje rozen in het parfumflesje. Liefhebbers van fruit en rozen zullen dol zijn op dit parfum. Het is een compromisloze geur die een gevoel van elegantie en allure uitstraalt.
De geur opent met een uitbarsting van sappige rode bessen en exotische lychee, waardoor een heldere en verkwikkende topnoot ontstaat. Terwijl de geur bezinkt, onthult de hartnoot een weelderig boeket van romantische en delicate rozenblaadjes, versterkt door de warmte van een dappere basisnoot, bestaande uit tonkaboon en romige vanille. Deze combinatie creëert een compromisloos, maar toch uitgebalanceerd aroma dat blijft hangen op de huid of kleding.
De fruitige topnoten maken hem perfect voor de lente en zomer en geven een verfrissend tintje aan je dag. Ondertussen creëren de bloemige en gastronomische ondertonen een sfeer van sensualiteit, waardoor het zowel geschikt is voor de koudere maanden als voor avondevenementen. Het is een veelzijdige geur geschikt voor verschillende gelegenheden en seizoenen.
Het parfum is perfect voor vrouwen die een geur waarderen die zowel compromisloos als sensueel is, omdat het de ideale balans vindt tussen jeugdige charme en tijdloze elegantie.
De geur is een harmonieuze mix van rijke en zoete tonen. Het is een geur die de moed en charme van een vrouw kan aanvullen, waardoor het een ideaal cadeau is voor een speciale dame in je leven.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 854? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Very Good Girl. Bloeming met een oosterse noot.

Geurnoten Pure Royal 854 parfum
Topnoten: lychee, grapefruit, rode bes
Hartnoten: roos, houtachtige noten, perzik / abrikoos
Basisnoten: vetiver, vanille, gourmand

Geurfamilie: bloeming.
Type: sensueel, dapper, compromisloos.
FM 854 luchtje geïnspireerd door Very Good Girl
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170854
Prijs: € 37.50    Trussardi Donna 2011 fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390854
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten