Fris en Zoet Parfum voor Vrouwen FM 855

 

FM 855 parfum lijkt op Louis Vuitton Coeur Battant 50 ml online

PURE Royal 855 parfum voor vrouwen. De geur is fris en zoet tegelijk. Het parfum bevat tonen van frisse peer en rijke jasmijn en is een ode aan het sprankelende beeld en de sensualiteit van de moderne vrouw.
Het parfum opent met levendige topnoten van peer, die een zoete introductie voor de geur bieden. Terwijl de geur zich ontvouwt, geven de hartnoten van jasmijn en tuberoos de geur een rijk, bloemig karakter, waardoor een verleidelijke en elegante uitstraling ontstaat. De basisnoten van patchouli en ambrette voegen diepte en warmte toe aan de geur, waardoor het parfum intrigerend en verleidelijk wordt.
De fruitige topnoten en de diepere basisnoten maken parfum tot een uitstekende keuze voor de koelere maanden lente, zomer en herfst.
Het parfum is veelzijdig genoeg om zowel overdag als ‘s avonds te dragen. De complexiteit en diepte van de geur maken hem geschikt voor een breed scala aan kledingkeuzes, van casual tot formeel, waardoor een vleugje luxe wordt toegevoegd aan je algehele look. Het is geschikt voor vrouwen die op zoek zijn naar een unieke en verleidelijke geur die elegantie en luxe uitstraalt.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 855 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Coeur Battant. Bloemig luchtje met een noot van chypre.

Geurnoten Pure Royal 855 parfum
Topnoten:  peer, zoete erwt, viooltjesblad
Hartnoten: roos, jasmijn, ylang- ylang, lelie van de vallei
Basisnoten: patchouli, vetiver, ambrette

Geurfamilie: bloemig.
Type: verleidelijk
FM 855 geïnspireerd door Coeur Battant
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170855
Prijs: € 37.50    Coeur Battant aanbieding

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390855
Prijs: € 00.40    Prijs, korting, lage prijs, verkoop, geweldige levering

855 FM parfum online goedkoop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten