Parfum voor Vrouwen vol Charme en Kracht FM 856

 

FM 856 parfum lijkt op Creed Wind Flowers 50ml

PURE Royal 856 parfum voor dames. Het parfum is vol charme en kracht die doet denken aan bloeiende bloemen en de frisheid van een zacht briesje. De geur is een harmonieuze mix van delicate bloemige tonen en oosterse ondertonen.
De topnoten van het parfum openen met een uitbarsting van citrusachtige akkoorden. Deze eerste tonen doen denken aan een bloeiende tuin, met hints van citrus en abrikoos. Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthullen de hartnoten een boeket van roos en jasmijn, wat een vrouwelijke en romantische charme uitstraalt. De basisnoten van dit parfum zijn rijk en warm, met sandelhout, tonka en amber, die een subtiele oosterse diepte aan de geur geven.
Voor speciale avonden of formele evenementen kan deze bloemige geur een charmant en elegant karakter aan jou en je outfit toevoegen. Dit parfum is de perfecte keuze voor vrouwen die houden van een geur die vrouwelijkheid, gratie en een gevoel van natuurlijke schoonheid uitstraalt.
Je voelt hoe alle bloemen dansen met de wind. Het parfum is geweldig voor warm herfst- of lenteweer. De geur is erg mooi en heerlijk, als je van bloemen houdt.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 856? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Wind Flowers. Bloeming met een oosterse noot, vol charme en kracht.

Geurnoten Pure Royal 856 parfum
Topnoten: bergamot, mandarijn, roze peperkorrel, abrikoos
Hartnoten: roos, jasmijn, sinaasappelbloem, waternoten
Basisnoten: patchouli, sandelhout, tonka, amber

Geurfamilie: bloeming.
Type: luchtig, vol charme en kracht.
FM 856 luchtje geïnspireerd door Wind Flowers
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170856
Prijs: € 37.50    Creed Wind Flowers fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390856
Prijs: € 00.40    Prijs, korting, lage prijs, verkoop, geweldige levering

Geen opmerkingen:

Een reactie posten