Parfum Dames Oriëntaals Bloemig FM 101

FM 101 parfum lijkt op Giorgio Armani Code 50ml
PURE 101 parfum voor vrouwen. Dit parfum heeft een luxueuze en onvergetelijke geur die elegantie en verfijning uitstraalt. De geur kan worden omschreven als een moderne oriëntaalse geur met een unieke wilde mix van noten.
De topnoten van het parfum bevatten een harmonieuze combinatie van bittere sinaasappel en pittige gember, wat zorgt voor een frisse en kruidige opening. Naarmate de geur zich ontwikkelt, voegen de hartnoten van wierook en lavendel een vleugje sensualiteit en warmte toe. Ten slotte geven de basisnoten van honing en vanille een romige en zoete ondertoon die op de huid blijft hangen.
Het rijke en diepe aroma maakt het bijzonder geschikt voor koelere seizoenen zoals herfst en winter, wanneer het de gezellige en intieme sfeer kan versterken. Het kan echter ook tijdens lente- en zomeravonden worden gedragen en voegt een vleugje luxe toe aan speciale evenementen of romantische uitstapjes.
Deze geur harmonieert goed met chique en verfijnde mode en outfits, verbetert je algehele stijl en laat een blijvende indruk achter. Deze onvergetelijke geur is ontworpen voor een zelfverzekerde en verfijnde vrouw.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 101? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Code. Oosters met een bloemige noot.

Geurnoten Pure 101 parfum
Topnoten: oranjebloesem, peer.
Hartnoten: gember, wierook.
Basisnoten: sandelhout, vanille, honing, musk.

Geurfamilie: oosters.
Type: verfijnd, onvergetelijk.
FM 101 luchtje geïnspireerd door Code
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100101
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390101
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem11:27

    Deze parfum aan mezelf gegeven voor de kerst. Nou, gewoon de perfecte wintercompositie. Het is oranje honing punch. Voor mij is deze geur niet zozeer zoet als wel pittig. De geur van de vakantie, een kerstmarkt of thuisbijeenkomsten in een groot bedrijf. Dit oriëntaalse parfum voor dames is niet voor een elegante avondjurk, maar voor een warme pluizige trui en een vrolijke stemming. Geur blijft een dag op kleding en haar zitten, stil, maar merkbaar.

    BeantwoordenVerwijderen