Houtachtig Aquatische Geur FM Parfum 457

FM 457 parfum lijkt op Paco Rabanne Invictus 50ml
FM 457 parfum voor mannen. Het parfum is een verkwikkende geur die zelfvertrouwen en mannelijkheid uitstraalt. De geur van parfum wordt gekenmerkt door een harmonieuze mix van frisse en warme tonen.
De topnoten bevatten een verfrissende combinatie van pompelmoes en mariene akkoorden, die zorgen voor een uitbarsting van frisheid die de stemming verbetert. Terwijl de geur tot rust komt, onthullen de hartnoten een unieke mix van aromatisch laurierblad en jasmijn, wat diepte en minimalistisch toevoegt. Ten slotte zorgen de basisnoten van patchouli, eikenmos en ambergris voor een warm en verleidelijk spoor.
De frisse en aquatische tonen maken het bijzonder geschikt voor de lente- en zomermaanden als het warmer weer is.
Het parfum straalt een jeugdige energie uit die zowel boeiend als verleidelijk is, waardoor het geschikt is voor mannen van alle leeftijden. Deze geur past goed bij verschillende outfits en voegt een vleugje minimalistisch toe aan elke gelegenheid.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 457? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum invictus. Houtig met een noot van water.

Geurnoten Pure 457 parfum
Topnoten: grapefruit, mandarijn, waternoten.
Hartnoten: jasmijn, laurierblad.
Basisnoten: amber, patchoeli, eikenmos.

Geurfamilie: houtig.
Type: fris, minimalistisch.
FM 457 luchtje geïnspireerd door Invictus
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100457
Prijs: € 28.50    Invictus fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390457
Prijs: € 00.40    

3 opmerkingen:

  1. Anoniem17:03

    Mijn favoriet geurtje. Het is een enorm goede geur, zowel voor jongeren als ouderen. De geur blijft lang hangen, zowel in de kleren als op de huid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fris19:54

    Ik kocht dit parfum als cadeau voor mijn broer voor het afstuderen van de middelbare school en het ruikt fenomenaal. Geur is niet te sterk maar niet te subtiel en blijft heel goed op de huid. Het ruikt niet alleen sexy en schoon, maar het gaat ook lang mee zonder scherp te zijn. Ik koop het nu altijd als cadeau voor mannen. Deze geur houdt de hele dag aan. Het is een perfect parfum voor de lente, zomer en herfst. Ik raad iedereen dit parfum aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig parfum10:29

    Als je op zoek bent naar een alledaagse geur, dan is dit een geweldige optie. De geur begint zoet-kruidig en ontwikkelt zich geleidelijk tot een houtachtige aromatisch. Parfum heeft een heerlijke sterke geur die de hele dag aanhoudt. Aanbevolen voor mannen met een dynamische levensstijl die op zoek zijn naar een verfrissend aroma met een houtachtige geur.

    BeantwoordenVerwijderen