Aquatische Houtachtig Parfum Heren FM 452

FM 452 parfum lijkt op Chanel Allure Homme Sport Extreme 50ml
PURE 452 parfum voor mannen. Deze geur combineert frisse en aromatische tonen om een krachtige en dynamische compositie te creëren.
De geur opent met een uitbarsting van levendige citrusvruchten, waaronder sappige mandarijn en pittige citroen, die onmiddellijk energie geven. Terwijl de geur bezinkt, komen hartnoten van kruidige zwarte peper en aromatische cipres naar voren, wat diepte aan de geur toevoegt. Tenslotte zorgt een basis van romige tonkaboon en warme vanille voor een sensueel spoor.
Deze geur is bijzonder geschikt voor de warmere seizoenen, waardoor hij perfect is voor de lente en de zomer. Het frisse en levendige karakter maakt hem ideaal om overdag te dragen, of je nu naar kantoor gaat, vrienden ontmoet of tijd buiten doorbrengt.
Het is ontworpen voor de moderne, zelfverzekerde man, die sportief en dynamisch is. Het spreekt mensen aan die een actieve levensstijl omarmen en op zoek zijn naar een geur die hun energieke persoonlijkheid aanvult. De geur belichaamt avontuur en charisma, waardoor het geschikt is voor mannen van alle leeftijden.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 452? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Allure Homme Sport Extreme. Citrus met een noot van tonkaboon.

Geurnoten Pure 452 parfum
Topnoten: aldehyde, mint, citrusvruchten, waternoten.
Hartnoten: neroli, cederhout, peper, cipres.
Basisnoten: tonkaboon, vanille, vetiveria.

Geurfamilie: citrus.
Type: heel verfrissend, tintelend.
FM 452 luchtje geïnspireerd door Homme Sport Extreme
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100452
Prijs: € 28.50    Homme Sport Extreme fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390452
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten