Fris Oriëntaals Citrus Vrouwenparfum FM 98

FM 98 parfum lijkt op Mexx Mexx Woman 50ml
PURE 98 parfum voor vrouwen. De geur is een heerlijke mix van bloemige en fruitige tonen, die een fris en licht zoet parfum creëren.
De topnoten van het parfum zijn sappige citroen, levendige zwarte bes en pittige bergamot, waardoor het een levendige en energieke opening krijgt. Terwijl de geur tot rust komt, onthult het een hart van romantische jasmijn, delicate roos en lelietje-van-dalen. De basisnoten van warme amber en sensuele ceder zorgen voor een zachte en sensuele afdronk.
Het lichte en opbeurende karakter maakt het bijzonder ideaal voor het lente- en zomerseizoen als het warm en zonnig weer is. Het parfum kan zowel overdag als 's avonds gedragen worden.
Ontworpen voor vrouwen die een jeugdige en levendige geur waarderen, past het goed bij lichte, casual en vrouwelijke outfits. Een op maat gemaakte blouse in combinatie met een spijkerbroek zou perfect harmoniëren met de geur. Het parfum spreekt vrouwen aan die een delicaat evenwicht tussen frisheid en zoetheid waarderen, waardoor het geschikt is voor vrouwen van alle leeftijden.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 98? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Mex Woman. Oosters met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 98 parfum
Topnoten: zwarte bes, bergamot, citroen.
Hartnoten: jasmijn, lelietjes-van-dalen, roos.
Basisnoten: sandelhout, cederhout, amber.

Geurfamilie: oosters.
Type: fris, subtie.
FM 98 luchtje geïnspireerd door Woman
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100098
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390098
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem18:41

    Lekker geurtje van FM Group. Geur die fris is en lang blijft hangen. Een aanrader voor iedere vrouw.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem11:49

    De geur is mooi, monolithisch, citrus, met een houtachtige basis. Het parfum is zowel fris als zoet tegelijk. Dit parfum voor vrouwen ruikt echt ongewoon en aangenaam. Ik ben al jaren dol op deze geur, ik gebruik hem zelden, maar deze oriëntaalse geur moet in mijn kledingkast zitten. De piepende geur van reinheid, alsof je je handen hebt ingesmeerd met mooie crème.

    BeantwoordenVerwijderen