Vrouwenparfum Bloemig Oriëntaals FM 97

FM 97 parfum lijkt op Gucci Rush 2 50ml
PURE 97 parfum voor vrouwen. Het parfum is als een frisse lentelucht gevangen in een fles. De betoverende geur belichaamt de levendige energie en bloeiende schoonheid van het seizoen, waardoor het de perfecte metgezel is voor vrouwen die op zoek zijn naar een lentegeurervaring.
De geur van parfum wordt gekenmerkt door zijn topnoten van roos en fresia, die zorgen voor een frisse en vrouwelijke opening. Fris en bloemig, lelietje-van-dalen herinnert aan de frisse ochtend. Deze bloemige akkoorden zijn prachtig uitgebalanceerd met basisnoten van muskus en eikenmos, waardoor de geur een warme en sensuele ondertoon krijgt.
Parfum is fluweelzacht en helder, perfect voor een jonge, avontuurlijke vrouw die van het buitenleven houdt en zich de hele dag fris en heerlijk wil voelen. De geur is perfect voor dagelijks gebruik en heeft een lichtheid die hem geschikt maakt voor lente en zomer. Een chique zomerjurk, gecombineerd met stijlvolle sandalen en minimalistische accessoires, legt moeiteloos de essentie van deze geur vast.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 97? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Rush 2. Bloemig met een oosterse noot.

Geurnoten Pure 97 parfum
Topnoten: fresia, lelietjes-van-dalen, roos.
Hartnoten: lelie, gardenia, palm, narcis.
Basisnoten: zwarte bes, musk, eikenmos.

Geurfamilie: bloemig.
Type: verrukkelijk, zacht.
FM 97 luchtje geïnspireerd door Rush 2
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100097
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390097
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem12:38

    Een zeer lichte geur, perfect voor de zomer. Het is waarschijnlijk mijn kenmerkende geur. Parfum is langdurig, schoon en sexy. Het is een van die levendige geuren die me de hele dag door een geweldige instelling en energie geven, omdat het zo fris en jeugdig is. Dit kan een alledaagse geur zijn.

    BeantwoordenVerwijderen