Bloemig Fruitige Geur Parfum Dames FM 81

FM 81 parfum lijkt op DKNY Be Delicious 50ml
PURE 81 parfum voor vrouwen. Het is een jeugdige en energieke geur, perfect voor een zelfverzekerde en stijlvolle vrouw die zich de hele dag fris en licht wil voelen.
Parfum is een veelzijdig dat het hele jaar door gedragen kan worden. De frisse en fruitige geur maakt het een perfecte keuze voor lente en zomer. De geur is ideaal om overdag te dragen, omdat de lichte en verfrissende geur perfect is voor informele gelegenheden en dagelijks gebruik. De sensuele basisnoten maken haar echter ook geschikt voor avondkleding, vooral tijdens de warmere maanden.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 81? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Be Delicious. Bloeming met een noot van amber.

Geurnoten Pure 81 parfum
Topnoten: groene appel, komkommer, magnolia.
Hartnoten: lelietjes-van-dalen, roos, viooltje.
Basisnoten: sandelhout, amber.

Geurfamilie: bloeming.
Type: excentriek, maar subtiel.
FM 81 luchtje geïnspireerd door Be Delicious
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100081
Prijs: € 28.50    Donna Karan Be Delicious fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390081
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem13:02

    Geschikt voor de jonge en ook voor de rijpere vrouw. Be FM 81 is een van de meest populaire geuren, en dat is terecht. Het staat buiten kijf dat FM 81 een goede geur is, met een mooie opbouw in geurnoten. Heerlijk parfum, niet te zwaar dus geschikt voor dagelijks gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zomertijd14:31

    Geur is fris, schoon, zoet, onvergetelijk en heerlijk. De geur duurt 7 uur, maar is niet overweldigend. Ik krijg vaak complimenten. Dit is de lekkerste, meest frisse, meest sexy en langdurige zomergeur voor vrouwen die ik ooit heb gehad.
    Dit is het enige parfum (van al mijn parfums) dat mijn man echt lekker vindt.

    BeantwoordenVerwijderen