Lekker Chypre Fruitig Vrouwenparfum FM 80

FM 80 parfum lijkt op Dior Cherie 50ml
PURE 80 parfum voor vrouwen. Het is een verrassende en romantische geur die perfect is voor een jonge en vrijgevochten vrouw die zich de hele dag fris en vrouwelijk wil voelen.
De geur opent met een uitbarsting van levendige fruitige tonen, waaronder aardbei en kers, die delicaat in balans zijn met de frisheid van ananas. Naarmate de geur evolueert, onthult het romantische hartnoten van jasmijn, roos en karamel, waardoor een zoet bloemenboeket ontstaat. De basisnoten van patchouli en musk voegen een vleugje sensualiteit toe en laten een blijvende indruk achter.
Dit verrassende parfum is bijzonder geschikt voor lente en zomer, wanneer de fruitige en bloemige akkoorden het zonnige en vrolijke weer perfect aanvullen.
De lichte en frisse geur maakt het ideaal om overdag te dragen. De warme en sensuele basisnoten maken haar echter ook geschikt voor 's avonds, vooral tijdens de warmere maanden.
Als het gaat om het combineren van een outfit met dit parfum, kies dan voor vrouwelijke en elegante ensembles die de essentie van de geur weerspiegelen. Een zwierige bloemenjurk of een chique blouse in combinatie met een pantalon op maat zijn een perfecte match. Accessorize met delicate sieraden en een speelse handtas om de look af te maken.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 80? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Cherie. Chypre met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 80 parfum
Topnoten: aardbeiensorbet, kers, ananas.
Hartnoten: gekarameliseerde popcorn, viooltjes, roos.
Basisnoten: musk, amber, patchoeli.

Geurfamilie: chypre.
Type: verrassend, lekker.
FM 80 luchtje geïnspireerd door Cherie
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100080
Prijs: € 28.50    Dior Cherie fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390080
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem13:59

    Het mooiste aroma, opgewarmd door de niet hete zomerzon, gevuld met de frisheid van de lucht van de eerste dagen van het warme seizoen, waarna het warm of heet zal zijn. Mijn eerste geur, waarover ik met vertrouwen heb gezegd, zal ik de rest van mijn leven herhalen. Dit parfum is niet voor een verwaande starlet, maar voor een positieve dame.

    BeantwoordenVerwijderen