Oriëntaalse Vanille Vrouwenparfum FM 12

FM 12 parfum lijkt op Lancome Hypnose 50ml
PURE 12 parfum voor vrouwen. Het is een verleidelijke en hypnotiserende geur die bloemige en oosterse tonen combineert.
Topnoten zorgen voor een boeiende en onweerstaanbare eerste indruk. Terwijl het parfum tot rust komt, bloeien de hartnoten van jasmijn en gardenia, waardoor de geur een sensueel en vrouwelijk karakter krijgt. Ten slotte zorgen de basisnoten van vetiver en vanille voor een diepe en langdurige basis, die een warm en hypnotiserend spoor achterlaat.
Het parfum is geschikt voor verschillende gelegenheden, maar is erg mooi tijdens de avond en koelere seizoenen. De rijke en bedwelmende geur is perfect voor speciale evenementen en romantische avonden. Het langdurige karakter van het parfum zorgt ervoor dat de hypnotiserende geur de hele nacht aan je blijft hangen.
Met zijn boeiende mix van bloemige en oosterse noten is deze geur een perfecte match voor vrouwen die een blijvende indruk willen achterlaten met hun aanwezigheid.
De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Hypnose. Oosters met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 12 parfum
Topnoten: passievrucht.
Hartnoten: jasmijn, gardenia.
Basisnoten: vanille, ahorn, vetiveria.

Geurfamilie: oosters.
Type: hypnotiserend, verleidelijk.
FM 12 luchtje geïnspireerd door Hypnose
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100012
Prijs: € 28.50    Hypnose fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390012
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem16:47

    Rijpe, bloemige houtachtige geur met oosterse noten. Parfum onderscheidt zich van de anders zoete geuren en heeft een mysterieus en aantrekkelijk effect. Vanille met de frisheid van de bloemen gewoon uitstekend. Goed om 's avonds te dragen, in warmere en koudere maanden. Een mystieke paarse vrouwelijke geur.

    BeantwoordenVerwijderen