Chypre Fruitige Geur FM Parfum 16

FM 16 parfum lijkt op Jimmy Choo 50ml
PURE 16 parfum voor vrouwen. De geur opent met een heerlijke combinatie van zoete en fruitige topnoten, waaronder peer en mandarijn, die de geur direct energie geven. Terwijl de geur bezinkt, bloemige akkoorden, die een vleugje elegantie en verfijning aan de geur toevoegen. Ten slotte wordt de geur warm en fantastisch met basisnoten van patchouli en toffee.
Het parfum is veelzijdig en geschikt voor diverse gelegenheden gedurende het hele jaar. Het heldere en fascinerende karakter maakt hem geschikt voor lente en zomer. De warme en geruststellende ondertonen maken het echter vooral geschikt voor de koudere maanden, en brengen een vleugje sensualiteit in de herfst en winter. Parfums komen het mooist tot uiting in het koude seizoen van het jaar, d.w.z. in de winter of koude herfst en lente.
De combinatie van fruitige en bloemige tonen, met een vleugje warmte, maakt het aantrekkelijk voor een breed scala aan smaken. Deze geur is het perfecte accessoire voor een vrouw die glamoureus, wellustig en zelfverzekerd wil zijn.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 16? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Jimmy Choo. Chypre met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 16 parfum
Topnoten: mandarijn, peer, groene noten.
Hartnoten: orchidee.
Basisnoten: patchoeli, toffee.

Geurfamilie: chypre.
Type: fabelachtig, fascinerend.
FM 16 luchtje geïnspireerd door Jimmy Choɔ
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100016
Prijs: € 28.50    Jimmy Choo fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390016
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem10:45

    Lekkere, frisse geur. De FM 16 parfum heeft een lekkere geur die lang blijft zitten. Ik ben van mening dat deze parfum meer voor volwassen vrouwen is omdat het een sterkere geur heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem16:35

    Geurstart zeer fruitig-fris en aangenaam. Peer en sinaasappel komen naar voren en vooral de peer sprak mij erg aan. Als je van geuren met peer houdt, moet je dit chyprefruitige parfum voor vrouwen eens proberen.
    Al met al voor mij een hele ronde, warme geur die je in principe elke dag kunt gebruiken, gewoon een geur met een elegante vrouwelijke noot.

    BeantwoordenVerwijderen