Bloemig Fruitig Vrouwenparfum FM 17

FM 17 parfum lijkt op Paris Hilton 50ml
PURE 17 parfum voor vrouwen. De geur combineert fruitige en bloemige noten met warme en sensuele ondertonen, waardoor een vriendelijke en langdurige geurervaring ontstaat.
Het is een leuke en speelse geur met tonen van appel, perzik en meloen. Terwijl de geur tot rust komt, onthult het bloemige hartnoten die zijn samengesteld uit jasmijn, lelietje-van-dalen en tuberoos. De basisnoten van cederhout, muskus en ylang-ylang zorgen voor een warme en sensuele basis en laten een aanhoudend spoor achter.
Het parfum is geschikt voor alle seizoenen, waardoor het het hele jaar door een veelzijdige keuze is. Tijdens de warmere maanden vullen de fruitige en bloemige elementen het zonnige weer aan en creëren ze een speels en jeugdig aroma. In de koudere seizoenen zorgen de warme en uitnodigende basisnoten voor een behaaglijk en geruststellend gevoel.
De geur is een aanvulling op zowel casual als formele kleding en voegt een vleugje glamour toe aan elke outfit.
Het is een populaire geur die vrouwen kan aanspreken die op zoek zijn naar een zoete en leuke geur voor een betaalbare prijs. De geur is zowel jeugdig als vriendelijk en aantrekkelijk voor vrouwen van verschillende leeftijdsgroepen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 17? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Paris Hiltɔn. Bloemig met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 17 parfum
Topnoten: meloen, perzik, appel.
Hartnoten: fresia, lelie, mimosa, tuberoos, jasmijn.
Basisnoten: cederhout, ylang-ylang, musk.

Geurfamilie: bloemig.
Type: stimulerend, zoet.
FM 17 luchtje geïnspireerd door Paris Hiltɔn
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100017
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390017
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem16:27

    Dit parfum is voor meisjes, licht en zorgeloos, fris en zoet tegelijk. Geur is erg sterk en blijft de hele dag hangen. Als je 's ochtends sprayt, ruik je' s avonds nog steeds een kleine maar zeer opvallende geur.
    Naar mijn mening is dit parfum voor meisjes meer om te dragen in de lente en de zomer. De vruchten zorgen hier voor een sfeer die meer past bij deze tijd van het jaar.

    BeantwoordenVerwijderen