Bloemige Oriëntaals Vrouwenparfum FM 20

FM 20 parfum lijkt op Viktor & Rolf Flowerbomb 50ml
PURE 20 parfum voor vrouwen. Het is absoluut een winterparfum met een enorme sillage en een goed uithoudingsvermogen. Je houdt van dit parfum of niet.
Het parfum staat bekend om zijn bloemenexplosie, waarbij een boeket van diverse tonen wordt gecombineerd om een betoverende geurervaring te creëren. De geur opent met sprankelende en verfrissende topnoten, waaronder bergamot en zwarte thee, die de zintuigen prikkelen. Naarmate de geur evolueert, ontstaat er een betoverend hart van fresia, magnolia en roos, dat een rijke bloemige essentie geeft die zowel zoet als sensueel is. Ten slotte voegen basisnoten van patchouli en muskus diepte en verleidelijkheid toe aan de compositie.
Het zoete parfum voor vrouwen dat de stemming zal opwekken op sombere herfst- en winterdagen. De geur is perfect voor zowel overdag als 's avonds, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke gelegenheid. Het parfum spreekt vrouwen aan die de kracht van een betoverende bloemengeur waarderen en een blijvende indruk willen maken.
De populariteit van de geur getuigt van zijn verleidelijke en sensuele aard, waardoor het een must-have geur is voor elke vrouw die van parfums houdt.
De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Flowerbomb. Bloemig met een oosterse noot.

Geurnoten Pure 20 parfum
Topnoten: schijnhulst, zwarte thee, bergamot.
Hartnoten: roos, fresia, magnolia, orchidee.
Basisnoten: musk, patchoeli.

Geurfamilie: bloemig.
Type: verleidelijk, sensuee.
FM 20 luchtje geïnspireerd door Flowerbomb
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100020
Prijs: € 28.50    Flowerbomb fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390020
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. bloemig oriëntaals parfum voor vrouwen18:54

    Het is mijn kerstcadeau. Zoet, sensueel, mooi, bloemig oriëntaals parfum voor vrouwen. Als je van bloemen houdt, is dit parfum iets voor jou. Een van de weinige geuren die ik aan het eind van de dag nog steeds op mij kan ruiken. Elke vrouw heeft een geur waar ze van houden, maar deze geur is mijn favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen