Citrusvruchten Vrouwenparfum FM 23

FM 23 parfum lijkt op Cacharel Amor Amor 50ml
PURE 23 parfum voor vrouwen. Het is een geur die kan worden omschreven als een zoet, fruitig en bloemig aroma, dat een heerlijke combinatie creëert die in de lucht blijft hangen. Zoet, jeugdig, gepassioneerd en gek aroma, als eerste liefde.
Met zijn betoverende tonen van rode sinaasappel, grapefruit en mandarijn is dit parfum perfect voor vrouwen die een energieke geurstart waarderen. Het hart van de geur bloeit met delicate bloemige akkoorden van jasmijn, lelietje-van-dalen en roos, wat een vleugje vrouwelijkheid en sensualiteit toevoegt.
De basisnoten van parfum geven een warme en sensuele basis aan de geur. Met hints van witte muskus, vanille en sandelhout draagt de geur bij aan een subtiele rijkdom en volwassenheid, die op de huid blijft hangen en een blijvende indruk achterlaat.
Het is een veelzijdige geur die het hele jaar door kan worden gedragen, parfum dat zich aanpast aan verschillende seizoenen en gelegenheden. Als het gaat om het kiezen van een outfit om dit parfum aan te vullen, kies dan voor iets dat het jeugdige en speelse karakter weerspiegelt. Dit parfum is ontworpen voor de moderne, zelfverzekerde vrouw die sensueel is en positieve energie uitstraalt.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 23? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Amor Amor. Citrus met een noot van mandarijn.

Geurnoten Pure 23 parfum
Topnoten: lelietjes-van-dalen, bloedsinaasappe.
Hartnoten: mandarijn, jasmijn, roos.
Basisnoten: vanille, sandelhout, witte musk.

Geurfamilie: citrus.
Type: sensueel, met een beetje zoetigheid.
FM 23 luchtje geïnspireerd door Amor Amor
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100023
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390023
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem15:41

    De perfecte balans tussen citrus en zoetheid op een bloemige vanillebasis. Een van de weinige zoete geuren die ik zowel bij een jong meisje als bij een volwassen dame zie. Uitstekend uithoudingsvermogen en sillage. Meer als een winter- of vroege lentegeur. Over het algemeen kun je het veilig blindelings kopen of voor iemand als cadeau, bijna iedereen houdt van dit vanille-citrusparfum voor vrouwen.

    BeantwoordenVerwijderen