Oriëntaals Kruidige Geur Parfum FM 24

FM 24 parfum lijkt op Kenzo Jungle Elephant 50ml
PURE 24 parfum voor vrouwen. Met zijn rijke mix van kruidige, houtachtige en oosterse tonen creëert deze geur een uniek en exotisch aroma.
De geur opent met een uitbarsting van warme kruiden, waaronder kruidnagel, komijn en kardemom. Terwijl het tot rust komt, onthullen de hartnoten een harmonieuze samensmelting van ylang-ylang, heliotroop en mango, wat een vleugje zoetheid en fruitige allure toevoegt. De basisnoten van vanille, amber en musk zorgen voor een diepe en langdurige warmte die op het lichaam blijft hangen.
Het kruidige en gezellige karakter maakt parfum perfect voor herfst en winter en omhult je met een geruststellende warmte. Het is alsof je jezelf wikkelt in een geruststellende deken van kruiden en zoetheid.
Deze geur is ontworpen voor de zelfverzekerde en avontuurlijke vrouw die opvalt door haar individualiteit. Het vormt een aanvulling op de persoonlijkheid van een gedurfde, charismatische en vrijgevochten vrouw die niet bang is om zich te onderscheiden van de massa. De geur belichaamt een gevoel van mysterie en allure, waardoor het ideaal is voor zowel informele als formele gelegenheden.
Als je een ongebreidelde en vol zelfvertrouwen vrouw bent, dan is deze geur iets voor jou.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 24? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Jungle Elephant. Oosters met een kruidige noot.

Geurnoten Pure 24 parfum
Topnoten: mandarijn, komijn en kruidnagel.
Hartnoten: mango, heliotroop, kardemom, ylang-ylang.
Basisnoten: musk, vanille, amber.

Geurfamilie: oosters.
Type: exotisch, heel kruidig.
FM 24 luchtje geïnspireerd door Jungle Elephant
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100024
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390024
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem11:50

    Parfum met sterke geur en ideaal voor in de winter. Dit een heerlijke geur. Mooie kruidige geur, in de opening koriander, kruidnagel met een gesmolten perziksnoepje (mandarijn/mango) erdoorheen.
    Heerlijke kruidige geur ,die zoeter wordt na een tijdje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem14:56

    Het is en blijft mijn favoriete geur. Wie had gedacht dat dit parfum in de zomer verliefd op mij zou worden. Dit pittige en compromisloze aroma, dat velen associëren met de kerstvakantie en verwarmende thee, is een must voor mij geworden tijdens de warmere maanden. Nu lijkt dit oosterse parfum bijzonder zacht, pluizig en zo vertrouwd dat je het wilt voelen, zo niet constant, dan zeker regelmatig.

    BeantwoordenVerwijderen