Zacht Bloemig Fruitig Vrouwenparfum FM 25

FM 25 parfum lijkt op Hugo Boss Hugo Woman 50ml
PURE 25 parfum voor vrouwen. De geur van parfum is een samensmelting van fruitige en bloemige noten, met een vleugje aromatische frisheid. Het straalt een schone en verfrissende geur uit die perfect is voor de moderne vrouw die op zoek is naar een boeiende en krachtige geur.
De geur opent met een uitbarsting van sappige groene appel en fruitige akkoorden, waardoor een levendige en energieke geur ontstaat. De hartnoten onthullen een delicaat boeket van bloemige essenties, waaronder jasmijn en passiebloem, die een vleugje harmonie en vrouwelijkheid toevoegen. Ten slotte nestelt de geur zich in een warme en sensuele basis, met tonen van cederhout en sandelhout, die een blijvende indruk achterlaten.
Het levendige en energieke karakter maakt parfum een uitstekende keuze voor overdag tijdens de lente- en zomermaanden. De verfrissende en opbeurende tonen van parfum vormen een perfecte aanvulling op het warme weer en voegen een vleugje frisheid toe aan je dag.
Deze geur straalt een jeugdige en speelse geur uit, waardoor het ideaal is voor vrouwen van alle leeftijden die een frisse en boeiende geur waarderen. De sleutel is om een outfit te kiezen die je persoonlijke stijl weerspiegelt en tegelijkertijd de geur laat stralen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 25? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Hugo Woman. Bloemig met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 25 parfum
Topnoten: groene appel, wateraccenten.
Hartnoten: jasmijn, fresia, iris, passiebloem.
Basisnoten: sandelhout, cederhout, vanille.

Geurfamilie: bloemig.
Type: zacht, met een beetje lef.
FM 25 luchtje geïnspireerd door Hugo Woman
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100025
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390025
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten