Omhullend Oriëntaals Houtig Vrouwenparfum FM 26

FM 26 parfum lijkt op Naomi Campbell 50ml
PURE 26 parfum voor vrouwen. De geur is een harmonieuze mix van voortreffelijke tonen die een warm en omhullend aroma creëren.
De geur opent met een uitbarsting van frisse, levendige akkoorden, waaronder bergamot, mandarijn en sappige perzik, die de stemming onmiddellijk opbeuren. Terwijl de geur tot rust komt, ontstaat er een boeiend boeket van romantische bloemennoten, met jasmijn, roos en lelietje-van-dalen die een delicaat en bedwelmend tintje geven. De basisnoten van warme vanille, musk en amber omhullen als een warme sluier. Het is een geur die de kracht van hypnotiserende vrouwelijke aantrekkelijkheid, seksualiteit en mysterie uitstraalt.
De warme en zoete ondertonen maken parfum een fantastische keuze voor koelere herfst- en winteravonden, en voegen een vleugje warmte en gezelligheid toe aan elke omgeving.
Het parfum is voor die vrouwen die hun vrouwelijkheid onthullen en de kracht van hun eigen unieke schoonheid waarderen. Een chique jurk, gecombineerd met opvallende sieraden en hakken, versterkt moeiteloos de allure van deze geur.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 26? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Campbel Nomi. Oosters met een houtige noot.

Geurnoten Pure 26 parfum
Topnoten: guave, framboos, bergamot, kokos.
Hartnoten: waterlelie, roos, paprika, magnolia.
Basisnoten: sandelhout, vanille, koffie, karame.

Geurfamilie: oosters.
Type: verwarmend, omhullend.
FM 26 luchtje geïnspireerd door Campbel
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100026
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390026
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem14:40

    Parfum is erg warm en zoet - zoals een kasjmier trui of de wind aan de oevers van de Zuidzee. Geur creëert een aura van comfort en genegenheid, het beeld van zo'n puur braaf meisje, dat prettig is om tegenaan te kruipen na een dag hard werken. Ik moet zeggen dat dit een goede oplossing is als cadeau als je van je vrouw houdt: een intelligente, onopvallende geur van een jeugdige vrouw die met haar tijd meegaat, romantisch en vrouwelijk, maar niet zo sterk om de aandacht op zichzelf te vestigen. Ik vraag me af hoe parfum ruikt in de winter.

    BeantwoordenVerwijderen