Oriëntaalse Vanille Geur FM Parfum 32

FM 32 parfum lijkt op Thierry Mugler Angel 50ml
PURE 32 parfum voor vrouwen. Deze iconische geur is een harmonieuze combinatie van zoete en oosterse akkoorden, resulterend in een hemels aroma dat zowel aantrekkelijk als geruststellend is.
De geur van parfum wordt gekenmerkt door zijn prominente tonen van mandarijn, honing, vanille en chocolade. Het parfum onthult een weelderig en toegeeflijk aroma, dat een gevoel van warmte en engelachtige zegen oproept. De rijke ondertonen van chocolade voegen een vleugje zoetheid toe, terwijl de tonen van toffee en vanille zorgen voor een fluweelzachte zachtheid, waardoor een geur ontstaat die werkelijk onvergetelijk is.
Het is geschikt voor koudere seizoenen, zoals herfst en winter. Het gezellige en uitnodigende karakter maakt parfum een uitstekende keuze om lekker in een knusse trui te kruipen bij de open haard of om glamoureuze avondevenementen bij te wonen.
Deze geur straalt vrouwelijkheid en elegantie uit en is aantrekkelijk voor vrouwen met een sterk gevoel van eigenwaarde. De geur is voor de vrouw die een blijvende indruk wil achterlaten en de mensen om haar heen moeiteloos wil boeien met haar engelachtige uiterlijk. Combineer het met een stijlvolle en elegante outfit om je eigen allure te versterken.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 32? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Angel. Oosters met een noot van mango.

Geurnoten Pure 32 parfum
Topnoten: meloen, kokos, mandarijn, suikerspin.
Hartnoten: braam, mango, pruim, honing.
Basisnoten: vanille, chocola, toffee.

Geurfamilie: oosters.
Type: fascinerend, ambigu.
FM 32 luchtje geïnspireerd door Angel
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100032
Prijs: € 28.50    Angel fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390032
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem12:01

    Fantastisch lekker geurtje. Bizar hoe een geur met zoveel patchouli, toch zo lekker kan zijn. Blijft de hele dag hangen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oriëntaals amberparfum22:12

    Dit is mijn favoriete parfum aller tijden, ik heb het altijd in mijn collectie. Het is letterlijk iets uit een ander sterrenstelsel! FM 32 is absoluut een polariserende geur, dat de jaren 90 een prachtig tijdperk van parfumerie waren en misschien ook mijn favoriet. De man lijkt het ook leuk te vinden en ik werd puur op basis van deze geur voor een tweede date gevraagd.
    Een van mijn favoriete geuren aller tijden is Chloe Narcisse, een bombastische oriëntaalse bloemengeur uit de jaren 90 die gewoon hemels is.

    BeantwoordenVerwijderen