Bloemige Frisse Parfum Dames FM 298

Gucci Flora parfum FM 298 luchtje
PURE Royal 298 parfum voor dames. De geur is vol energie, fris en helder, vrouwelijk en aangenaam. Het is een verfrissende en opbeurende geur, die je zelfvertrouwen vergroot en een fris gevoel geeft.
De parfumgeur kan worden omschreven als een bloemige symfonie, subtiel vermengde noten van levendige pioenroos, romantische roos en weelderige osmanthus. Deze harmonieuze bloemenakkoorden zijn gracieus verweven met subtiele citrusondertonen en een vleugje poederachtig sandelhout, waardoor een vol energieparfum ontstaat.
Deze geur is bijzonder geschikt voor de lente en de zomer, wanneer de natuur barst van levendige kleuren en delicate bloemen. Door de lichte en luchtige samenstelling is dit parfum ideaal voor overdag, of je nu door een park wandelt of geniet van een zonnige dag op het strand.
Parfum is ontworpen voor de moderne, zelfverzekerde vrouw die de tijdloze elegantie van bloemige geuren waardeert. Het is een verfrissende en energieke geur die het zelfvertrouwen van vrouwen vergroot en ze laat stralen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 298? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Flora. Bloeming met een citrus noot.

Geurnoten Pure Royal 298 parfum
Topnoten: citrusvruchten, pioen.
Hartnoten: roos, schijnhulst.
Basisnoten: patchoeli, sandelhout.

Geurfamilie: bloeming.
Type: vol energie, fris.
FM 298 geïnspireerd door G by G Flora
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170298
Prijs: € 37.50    Gucci Flora aanbieding

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390298
Prijs: € 00.40    

298 FM parfum online goedkoop

1 opmerking:

  1. Anoniem14:26

    Dit frisse parfum is mijn liefde vanaf mijn jeugd. Geur is fris, sappig, vrolijk, opbeurend in een handomdraai. Als het goed wordt aangebracht, is parfum erg mooi. Het lijkt zelf licht van compositie, maar compact van consistentie. Een geweldige keuze voor de lente en de koele zomer. Ik raad parfum aan om te testen, omdat het met zijn geur veel moderne parfums zal overtreffen.

    BeantwoordenVerwijderen