Oriëntaals Fruitige Geur voor Dames FM 286

FM 286 parfum lijkt op Christian Dior Midnight Poison 50ml
PURE Royal 286 parfum voor dames. Deze geur is een harmonieuze mix van verfijnde noten, waar rijke en bedwelmende aroma's met elkaar verweven zijn. Deze betoverende geur, met de grootste precisie vervaardigd, vangt de essentie van de magie van middernacht en weeft een betovering van onmiskenbare seksualiteit. De mix van oriëntaalse en bloemige noten zorgt voor een perfecte balans tussen zoetheid en verfijndheid.
De seksualiteit en het mysterieuze karakter van de geur vullen de koele en koude nachten van herfst en winter perfect aan en versterken de sfeer van deze seizoenen. Het kan ook een heerlijke geur zijn, tijdens lente- en zomeravonden of -nachten kan geur een verleidelijke toets toevoegen.
Deze geur is ontworpen voor de moderne vrouw die seksualiteit, verfijning en een vleugje mysterie uitstraalt.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 286? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Midnight Poiƨon. Oosters met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 286 parfum
Topnoten: bergamot.
Hartnoten: roos, patchoeli.
Basisnoten: amber, sinaasappel.

Geurfamilie: oosters.
Type: sexy, verfijnd.
FM 286 luchtje geïnspireerd door Midnight Poison
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170286
Prijs: € 37.50    Midnight Poison fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390286
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem11:52

    Al jaren mijn favoriete geur. Bloemig parfum waar naast de patchouli de roos heel duidelijk aanwezig is. Deze versie is niet zo zwaar als de originele.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem14:46

    Elke keer als ik mezelf dit parfum opdoe, sta ik er versteld van hoe fijn dit een creatie is. Je moet van patchouli houden om van deze geur te houden. De amber is heerlijk, bijna sappig. De geur is zwaar, maar tegelijkertijd erg warm. Gebruik niet te veel, want het is vrij sterk. Als je indruk wilt maken, is dit het parfum voor jou. Het is een perfecte avondgeur of een wintergeur.

    BeantwoordenVerwijderen