Bloemig Fruitige Geur voor Dames FM 281

FM 281 parfum lijkt op Escada Moon Sparkle 50ml
PURE Royal 281 parfum voor dames. Het is een dure geur, die de magie van een maanverlichte zomernacht belichaamt. Met zijn betoverende mix van noten roept parfum een gevoel van betovering en levendigheid op.
Dit betoverende parfum is bijzonder geschikt voor het lente- en zomerseizoen, wanneer het warm weer is en je humeur opbeurend. De fruitige en bloemige geur vormt een perfecte aanvulling op zonnige dagen en vooral lange zomeravonden en warme nachten, waardoor het een heerlijke keuze is voor buitenbijeenkomsten, picknicks bij het kampvuur. Of gewoon geur voegt een vleugje levendigheid toe aan uw dagelijks leven.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 281? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Moon Sparkle. Bloeming met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 281 parfum
Topnoten: zwarte bes.
Hartnoten: jasmijn, roos.
Basisnoten: musk, aardbei.

Geurfamilie: bloeming.
Type: sidderend, heet.
FM 281 luchtje geïnspireerd door Moon Sparkle
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170281
Prijs: € 37.50    Moon Sparkle fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390281
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem11:45

    Een heerlijk lichtzoet fruitig parfum met bloemakkoorden. Geen zwaar parfum om te dragen, dus ideaal voor bijvoorbeeld werkdagen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem15:18

    Geur opent in het begin met aardbeien, dan zijn verschillende soorten fruit geuren, ik kan niet eens bepalen welke, maar de belangrijkste associatie met dit aroma zal me de rest van mijn leven bijblijven als een zoete, maar heerlijke aardbei. Jeans, sneakers, een wit T-shirt en ga naar een feestje op het strand! Alleen geschikt voor liefhebbers van zoete parfums.

    BeantwoordenVerwijderen