Oriëntaals Bloemige Parfum voor Dames FM 162

Narciso Rodriguez For Her parfum FM 162 luchtje
PURE Royal 162 parfum voor dames. Het is een geur die de essentie van tijdloze elegantie en klassiek belichaamt. Vanaf het moment dat je de betoverende en lichtzoete geur ervaart, word je getransporteerd naar een wereld van klassieke allure en verfijning.
Met slechts een paar sprites kun je erop vertrouwen dat de geur de hele dag bij je blijft, zodat je een blijvende indruk maakt.
Hoewel het vanwege zijn warme en lichtzoete ondertonen vaak wordt geassocieerd met koudere maanden, overstijgt het de grenzen van het koude seizoen. Of het nu een zonnige, maar koele zomerdag is of een frisse winteravond, deze geur voegt een gevoel van comfort toe aan elk moment van het jaar.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 162? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Narciso For Her. Oosters met een houtige noot.

Geurnoten Pure Royal 162 parfum
Topnoten: bloemenhoning.
Hartnoten: roos, vanille.
Basisnoten: musk, patchoeli.

Geurfamilie: oosters.
Type: klassiek, licht zoet.
FM 162 geïnspireerd door For Her
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170162
Prijs: € 37.50    Narciso Rodriguez For Her aanbieding

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390162
Prijs: € 00.40    

162 FM parfum online goedkoop

1 opmerking:

  1. Anoniem15:25

    Dit is mijn meest favoriete musk-parfum. Deze geur creëert een sfeer van intimiteit, vrouwelijkheid, sensualiteit, een soort van veiligheid en rust.
    Ik kocht het lang geleden voor het eerst, toen dit musk-parfum voor het eerst in de uitverkoop verscheen, toen was er een korte pauze, en nu, sinds 4 jaar, is dit mijn favoriete musk-parfum voor vrouwen. Voor mij is het een geur van puurheid en seksualiteit tegelijk. Maar seksualiteit is niet de manier waarop mannen het waarnemen. Seksualiteit is zo, hoe ziet een vrouw zichzelf? Voor mij is dit een ode aan vrouwelijkheid.

    BeantwoordenVerwijderen