Bloemig Oriëntaals Vrouwen Parfum FM 147

FM 147 parfum lijkt op Dolce & Gabbana The One 50ml
PURE Royal 147 parfum voor dames. Het parfum is boeiend en verleidelijk, dat tijdloze elegantie en sensualiteit uitstraalt. Met zijn verleidelijke mix van bloemige en oosterse noten, creëert geur een onvergetelijke geur.
Het parfum is ontworpen voor de zelfverzekerde en romantische vrouw. Ze straalt een aura van magnetische charme uit. Deze geur vormt een perfecte aanvulling op haar persoonlijkheid.
Het warme en sensuele karakter maakt hem bijzonder geschikt voor de koudere maanden en voegt een vleugje verfijning en allure toe aan je wintergarderobe. Door zijn tijdloze aantrekkingskracht kan er zowel in de winter als in de herfst van worden genoten, zowel overdag als 's nachts.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 147? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum DG The One. Bloeming met een oosterse noot.

Geurnoten Pure Royal 147 parfum
Topnoten: lychee, mandarijn, perzik.
Hartnoten: pruim, lelietjes-van-dalen, lelies.
Basisnoten: vanille, amber, musk.

Geurfamilie: bloeming.
Type: smaakvol, aanlokkelijk.
FM 147 luchtje geïnspireerd door The One for Woman
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170147
Prijs: € 37.50    The One fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390147
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem15:44

    Het is al jaren een essentieel item in mijn parfumcollectie. Naar mijn smaak de perfecte combinatie van zoetheid en frisheid, vanille en fruit. Geen enkele andere geur kan je redden van koud weer zoals dit vanilleparfum.
    De geur van een succesvolle, zelfvoorzienende vrouw die in een restaurant zit, misschien met een man die dol op haar is, misschien met haar beste vriend. Ze is gekleed in een elegante jurk. Buiten het raam is een sneeuwstorm, sneeuwvlokken dwarrelen in de lucht. En het restaurant is warm en gezellig, ruikt naar glühwein en vanille dessert.

    BeantwoordenVerwijderen