Bloemig Oriëntaals Geur voor Dames FM 146

FM 146 parfum lijkt op Lacoste Pour Femme 50ml
PURE Royal 146 parfum voor dames. Het parfum is licht, maar doordrenkt van zoetheid, dat mysterieus en vrouwelijkheid belichaamt. De mysterieuze geur is een harmonieuze mix van bloemige en houtachtige tonen, waardoor een lichtzoete ervaring ontstaat.
De heldere en houtachtige tonen maken het bijzonder geschikt voor de lente en vroege herfst en roepen een gevoel van lichtheid en vitaliteit op. Of het nu een zonnige dag op het strand is of een feest in de stad, parfum verbetert moeiteloos je humeur en stijl.
De geur is ontworpen voor de moderne, mysterieuze vrouw. Ze omarmt haar vrouwelijkheid met gratie en charme en laat een blijvende indruk achter, waar ze ook zal zijn. Deze geur vormt een perfecte aanvulling op haar mysterieuze en verfijnde persoonlijkheid en voegt een vleugje klasse toe aan haar algehele uitstraling.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 146? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum L Pour Femme. Bloeming met een oosterse noot.

Geurnoten Pure Royal 146 parfum
Topnoten: fresia, appel, Jamaicaanse peper.
Hartnoten: viooltjes, hibiscus, roos, vlier.
Basisnoten: labdanum, sandelhout, cederhout, suède.

Geurfamilie: bloeming.
Type: doordrongen van zoetheid, mysterieus.
FM 146 luchtje geïnspireerd door L Pour Femme
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170146
Prijs: € 37.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390146
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem11:25

    Een heerlijk draagbaar suede-parfum. Verschillende andere geuren geprobeerd, maar kom steeds weer op deze terug. Echt een heerlijke frisse geur. Gewoon lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem15:51

    Deze geur laat niemand onverschillig. Ik wil dit parfum inademen, het is zo zacht, subtiel en sensueel. Dit bloemige parfum schudt op de een of andere manier de snaren van de ziel, laat je eraan ruiken, zoek naar de bron van de geur. De geur is eigenlijk magisch. En het is heel vreemd dat ik al die jaren dit bloemige, houtachtige parfum niet had, dit is een ongelukkig misverstand dat ik heb gecorrigeerd. Je kunt een grote parfumcollectie hebben, maar dit parfumexemplaar moet je gewoon hebben. Moet altijd ergens in de buurt zijn.

    BeantwoordenVerwijderen