Oriëntaals Bloemige Vrouwen Parfum FM 142

FM 146 parfum lijkt op Christian Dior Addict 50ml
PURE Royal 142 parfum voor dames. Parfum is betoverend en verslavend, dat een onweerstaanbare allure uitstraalt. Met zijn boeiende mix van noten laat geur een blijvende indruk op iedereen achter. De geur is als een symfonie van sensualiteit, een combinatie van bloemige en oosterse noten in perfecte harmonie.
Het verleidelijke en verslavende karakter maakt het bijzonder geschikt voor speciale avonden en romantische ontmoetingen. De warme en zoete geur maakt het ook een uitstekende keuze voor de koudere maanden en voegt een vleugje verfijning en elegantie toe aan je wintergarderobe. Het is een geur voor winter en koud weer voor allure vrouwen.
Ontdek de onweerstaanbare allure die talloze vrouwen over de hele wereld heeft geboeid en geniet van de kracht van deze tijdloze geur.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 142? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Addict. Oosters met een bloemige noot.

Geurnoten Pure Royal 142 parfum
Topnoten: braam, mandarijnblaadjes.
Hartnoten: roos, tuberoos, oranjebloesem.
Basisnoten: sandelhout, tonkaboon, Vanille.

Geurfamilie: oosters.
Type: provocerend, verslavend.
FM 142 luchtje geïnspireerd door Addict
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170142
Prijs: € 37.50    Dior Addict fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390142
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem15:59

    Winter, zoet, vanille aroma. Dit parfum is voor mij zeker niet voor elke dag, maar bij gelegenheid, voor een soort plechtige avond. Ik draag dit parfum uiterst zelden, want de geur is zeker niet voor elke dag en zelfs niet voor elke avond. Maar als ik besluit om dit zoete oriëntaalse parfum te dragen, krijg ik enorm veel plezier en veel complimenten. Ik denk dat veel mensen het erg leuk zullen vinden. Heel vrouwelijk en warm.

    BeantwoordenVerwijderen