Bloemig Oriëntaals Parfum Dames FM 317

FM 317 parfum lijkt op Gucci Guilty Pour Femme  50ml
PURE Royal 317 parfum voor dames. Het parfum is prikkelend en sensueel, dat een zoete en zacht kruidige geur uitstraalt. Deze voortreffelijke geur prikkelt de zintuigen, met zijn unieke mix van noten, waardoor een geur ontstaat die zowel elegant als sensueel is.
Het parfum is perfect voor speciale gelegenheden, romantische avonden. Of je nu gekleed bent voor een glamoureuze avond uit of gewoon een vleugje luxe aan je dagelijks leven wilt toevoegen, parfum zal de mensen om je heen zeker boeien.
De rijke en zoete tonen maken parfum een heerlijke keuze voor de koudere maanden, en voegen een vleugje warmte en delicaat toe aan de winter- en herfstsfeer. Als het buiten koud is, zal deze geur je liefdevol omarmen en verwarmen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 317? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Guilty. Bloeming met een oosterse noot.

Geurnoten Pure Royal 317 parfum
Topnoten: rode bessen, roze peper.
Hartnoten: framboos, perzik, viooltje, vlier.
Basisnoten: patchoeli, amber.

Geurfamilie: bloeming.
Type: verleidelijk, sensuee.
FM 317 luchtje geïnspireerd door Guilty
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170317
Prijs: € 37.50    Guilty fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390317
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem10:35

    Zalige parfum heel elegant en klassevol. Hij is mysterieus, sensueel en ruikt heerlijk. Lekkere parfum die ik ook overdags gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem15:50

    De geur is begrijpelijk en zelfs een beetje bekend, wat niet verwonderlijk is gezien zijn populariteit. Je bent een jong meisje, heet en danst wild in een club tussen een stel mensen. En van je vochtige huid pulseert parfum met zoete bloemen. Deze oude geur is zacht, zacht en zelfs insinuerend. Elegante en onopvallende vrouwelijkheid voor elke gelegenheid. Ruikt modern in tegenstelling tot veel luxe parfums uit die tijd.

    BeantwoordenVerwijderen