Bloemig Fruitig Parfum Dames FM 322

FM 322 parfum lijkt op Chanel Chance Eau Tendre 50ml
PURE Royal 322 parfum voor dames. Het parfum is licht, vrouwelijk en volwassen, dat een gevoel van frisheid en sereen uitstraalt. De geur kan worden omschreven als een levendig en romantisch boeket van bloemen en fruit. Het subtiele en licht fruitige aroma van het parfum zorgt voor een heerlijk geluksgevoel.
Deze geur is bijzonder geschikt voor het lente- en zomerseizoen. De lichte en luchtige samenstelling past perfect bij het zonnige en warme weer. Bovendien is het een uitstekende keuze voor overdag, of je nu naar je werk gaat, boodschappen doet of geniet van een brunch met vrienden.
Door de veelzijdigheid van het parfum kan het worden genoten door vrouwen van verschillende leeftijden en stijlen, omdat de zachte en serene geur erg aantrekkelijk is.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 322? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Eau Tendre. Bloeming met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 322 parfum
Topnoten: kweepeer, grapefruit.
Hartnoten: jasmijn, hyacint.
Basisnoten: witte musk, cederhout.

Geurfamilie: bloeming.
Type: sereen, sensueel.
FM 322 luchtje geïnspireerd door Eau Tendre
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170322
Prijs: € 37.50    Chance Eau Tendre fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390322
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem14:52

    Parfum is mooi tot op het punt van onmogelijkheid: fruit en bloemen in de juiste verhoudingen, het ruikt heel vrouwelijk. Er verschijnt meteen een jong, zorgeloos meisje in een romantische witte jurk. De geur zal de eigenaar perfect aanvullen en haar vrouwelijkheid benadrukken.
    Naar mijn mening is het ideaal voor picknicks in parken in de zomer, parfum is niet te zoet, niet te fris, maar tegelijkertijd motiverend om op elke dag van de week van je leven te genieten.

    BeantwoordenVerwijderen