Bloemig Oriëntaals Parfum Dames FM 352

FM 352 parfum lijkt op Elie Saab Le Parfum 50ml
PURE Royal 352 parfum voor dames. Met de constante afwisseling van bloemen- en honingtonen krijgt dit parfum magie - alsof het je naar binnen trekt. De geur kan worden omschreven als een harmonieuze mix van bloemige en oosterse tonen, waardoor een werkelijk betoverend aroma ontstaat.
Het parfum opent met een stralende uitbarsting van oranjebloesem, gevolgd door een delicaat vleugje jasmijn, gecombineerd om een sensueel en vrouwelijk boeket te creëren. Naarmate de geur zich ontwikkelt, komen warme en verleidelijke tonen van patchouli en honing naar voren, die diepte en rijkdom aan de compositie toevoegen.
Het bloemige en oriëntaalse karakter maakt parfum bijzonder geschikt voor de koudere maanden, zoals herfst en winter, wanneer de warmte je echt kan omhullen. De geur is een geweldige keuze voor speciale gelegenheden of avonden.
De geur blijft vrouwelijkheid, gratie en allure behouden. De geur vangt de essentie van een verfijnde vrouw, die elegant is. Of ze nu een formeel evenement bijwoont, zich overgeeft aan een romantische avond of gewoon op zoek is naar een vleugje luxe in haar dagelijks leven, dit parfum is een perfecte match.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 352? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum ES Le Parfum. Bloeming met een oosterse noot.

Geurnoten Pure Royal 352 parfum
Topnoten: oranjebloesem.
Hartnoten: jasmijn.
Basisnoten: patchoeli, honing.

Geurfamilie: bloeming.
Type: zacht, spannend.
FM 352 luchtje geïnspireerd door ES Le Parfum
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170352
Prijs: € 37.50    Le Parfum fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390352
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem13:57

    Frisse geur, aangenaam, een van mijn favoriete parfums. Heerlijk draagbare bloemengeur en prima geschikt voor op de werkvloer. De duurzaamheid is heel goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem15:25

    Parfum is zeer dicht, stroperig, honingaroma. Voor dit parfum dacht ik dat ik niet van zoete aroma's hield, maar dit parfum is zo'n charme! Doet denken aan bloeiende linden, zachte lentezon, frisse bries. Het belangrijkste is om het niet te overdrijven met deze geur.
    Het lijkt me dat zelfs bloemisten jaloers kunnen zijn op zo'n compositie. Ik zie direct dit bruidsboeket van witte bloemen van oranjebloesem, jasmijn afgewisseld met delicate rozen met groene bladeren. Zo lente, zo positieve geur, zoals de jeugd zelf.

    BeantwoordenVerwijderen