Parfum Dames Bloemig Fruitig FM 420

FM 420 parfum lijkt op Guess for Women 50ml
PURE 420 parfum voor vrouwen. Deze voortreffelijke geur combineert de perfecte balans tussen zoetheid en sensualiteit en boeit iedereen die ermee in aanraking komt.
Het is een zoete en frisse geur. De geur kan worden omschreven als een harmonieuze mix van bloemige en fruitige akkoorden. Het opent met een uitbarsting van frisse, pittige citrus, die de zintuigen prikkelt en een levendige toon zet. Naarmate de geur zich ontwikkelt, ontvouwen zich delicate bloemige noten. De basisnoten geven een gevoel van warmte en onweerstaanbaarheid, en laten een blijvende indruk achter. Met zijn heerlijke mix van bloemige en fruitige tonen, past hij het hele jaar door bij meerdere gelegenheden.
De verleidelijke geur wordt versterkt onder het maanlicht, waardoor het de perfecte metgezel is voor romantische ontmoetingen en glamoureuze avondjes uit. De vrouw die dit parfum draagt straalt zelfverzekerdheid uit en weet een blijvende indruk achter te laten.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 420? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Gues for Women. Bloemig met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 420 parfum
Topnoten: rode vruchten, mandarijn.
Hartnoten: lelietjes-van-dalen, pioen.
Basisnoten: praline, amber, musk, carame.

Geurfamilie: bloemig.
Type: verleidelijk.
FM 420 luchtje geïnspireerd door Gues for Women
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100420
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390420
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem12:45

    Het is een heel mooi bloemig fruitig parfum. Frisse en delicate geur voor een jonge vrouw of een meisje. Het heeft zo'n mooi begin en een prachtig einde, het ruikt schoon en natuurlijk. U kunt er dus vanaf de eerste stap op vertrouwen. Een zeer aangename en aanhoudende geur voor de zomer, tegen een zeer betaalbare prijs.

    BeantwoordenVerwijderen