Bloemig Aquatische Parfum Dames FM 419

FM 419 parfum lijkt op Davidoff Cool Water 50ml
PURE 419 parfum voor vrouwen. De parfumcompositie combineert bloemige en fruitige noten met een vleugje zeebries, wat resulteert in een boeiend geuraroma.
De geur van parfum doet denken aan een frisse zeebries op een zonnige dag. Het roept gevoelens van sereniteit, vrijheid en het gevoel van een frisse zonnige dag op. De openingsnoten onthullen een delicate mix van sappig fruit, die een fruitige zoetheid aan de geur geven. Deze eerste akkoorden gaan vervolgens naadloos over in een hart van bloemige noten, waar lelietje-van-dalen en jasmijn een vleugje vrouwelijkheid en gratie toevoegen. Ten slotte zorgen de basisnoten van sandelhout en muskus voor een warme en sensuele ondertoon, die de algehele compositie in evenwicht brengt.
Dit parfum heeft een langdurige en aangename geur die niet overweldigend is. Het is een perfecte geur voor het zomerseizoen, omdat het een gevoel van zeebries en zonneschijn oproept. Het is heerlijk voor de hete, benauwde zomerdagen.
De geur kan zowel in een informele als formele omgeving worden gedragen, waardoor het een veelzijdige aanvulling is op elke geurcollectie. Het parfum is bij velen geliefd vanwege zijn frisse en vrouwelijke geur, waardoor het een geweldige optie is voor vrouwen die op zoek zijn naar een klassieke en betrouwbare geur.
Als het gaat om het kiezen van een outfit die bij dit parfum past, kies dan voor lichte en milde ensembles die de frisse en luchtige eigenschappen van de geur weerspiegelen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 419? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Cool Water. Citrus met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 419 parfum
Topnoten: citrus vruchten, grapefruit, bergamot, waternoten, calone, meloen, perzik.
Hartnoten: houtnoten, jasmijn, lelietjes-van-dalen.
Basisnoten: musk, ambergrijs .

Geurfamilie: citrus.
Type: optimistisch, casual.
FM 419 luchtje geïnspireerd door Cool Water
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100419
Prijs: € 28.50    Davidoff Cool Water EDT fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390419
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Tompy09:30

    Ik draag dit parfum al jaren, ondanks dat ik een ander parfum op mijn kaptafel heb staan. De geur is vrouwelijk, een beetje zoet, zachtaardig en heel erg verfrissend. Dit parfum doet me denken aan hete zomerdagen op het strand tijdens de vakantie. Het is gewoonweg perfect.

    BeantwoordenVerwijderen