Parfum Dames Bloemig Houtachtig FM 414

FM 414 parfum lijkt op Hugo Boss Ma Vie Pour 50ml
PURE 414 parfum voor vrouwen. Het parfum is een heerlijke mix van bloemige, fruitige en houtachtige noten, waardoor een verfrissende en zeer vrouwelijke geurervaring ontstaat.
De parfumtopnoot van cactus zorgt voor een uitbarsting van frisheid, terwijl de hartnoten van roze fresia, jasmijn en rozenblaadjes een delicaat en romantisch tintje geven. De basisnoten van cederhout en amber voegen een warme en verfijnde elementtint toe aan de geur.
Deze voortreffelijke geur is perfect voor de lente en de zomer, omdat de bloemige en fruitige tonen hem schoon en aangenaam maken bij warmer weer. Overdag is het bijzonder geschikt voor lente en zomer, omdat het frisse en levendige karakter van de geur de zonnige en vrolijke sfeer aanvult.
Om de essentie van dit parfum aan te vullen, wordt een stijlvolle en losse outfit aanbevolen. De geur en de outfit vormen samen een harmonieus ensemble dat vertrouwen en onafhankelijkheid uitstraalt.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 414? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Ma Vie Pour dames. Bloemig met een houtige noot.

Geurnoten Pure 414 parfum
Topnoten: cactus.
Hartnoten: roze fresia, jasmijn, roos.
Basisnoten: ceder, houtnoten.

Geurfamilie: bloemig.
Type: onafhankelijk, heel vrouwelijk.
FM 414 luchtje geïnspireerd door Ma Vie Pour
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100414
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390414
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem13:17

    Parfum is mooi, delicaat en zeer vrouwelijk. Een van de geuren die ik altijd in mijn collectie heb. Een aangename vrouwelijke geur, op mijn huid opent het zelfs met een lichte aquatische geur. Ik ruik zachte roos en fresia, omlijst door een zacht houtachtig accent. Een van de universele geuren.

    BeantwoordenVerwijderen