Oriëntaalse Bloemige Fruitige Gourmand Geur FM 413

FM 413 parfum lijkt op Lancome La Vie est Belle 50ml
PURE 413 parfum voor vrouwen. Dit parfum staat algemeen bekend om zijn zoete, poederachtige en vrouwelijke geur die een gevoel van luxe uitstraalt.
De geur van parfum is een harmonieuze mix van zoete en bloemige noten. Het opent met een uitbarsting van sappige peer en zwarte bes, die delicaat in evenwicht worden gehouden door de gracieuze essentie van iris en oranjebloesem. Terwijl de geur tot rust komt, komen warme en geruststellende tonen van patchouli en vanille naar voren, die diepte en luxe aan de compositie toevoegen. Het is een rijke, warme en sensuele geur.
Het is bijzonder geschikt voor zowel de lente als de herfst, omdat de bloemige en fruitige tonen prachtig harmoniëren met de wisselende seizoenen. De geur straalt een vleugje elegantie en verfijning uit, waardoor het geschikt is voor zowel overdag als 's avonds. Of je nu een formeel evenement bijwoont of geniet van een informeel uitje, dit parfum past perfect bij elke gelegenheid.
Ontworpen voor de moderne, zelfverzekerde vrouw, belichaamt deze geur vrouwelijkheid, vreugde en luxe. Combineer het met elegante kleding voor een echt betoverende aanwezigheid.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 413? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum La Vie est Belle. Oosters met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 413 parfum
Topnoten: zwarte bes, peer.
Hartnoten: iris, jasmijn, oranjebloesem.
Basisnoten: bonbons, patchoeli, vanille.

Geurfamilie: oosters.
Type: heel zoet, licht flirtend.
FM 413 luchtje geïnspireerd door La Vie est Belle
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100413
Prijs: € 28.50    La Vie est Belle fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390413
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem20:29

    Zoete parfum, zwoel en zeer vrouwelijk. Deze geur stond al lang op mijn verlanglijstje aangezien ik van erg zoete geuren houd. Ook blijft deze geur erg lang hangen, ook op kleding, sjaal etc. Voor mij persoonlijk een geur die in mijn top 5 blijft! Een heerlijke geur voor elk moment van de dag.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. het beste vrouwenparfum ooit18:26

    Dit is mijn favoriete FM-parfum. Ik hou van de zoete geur van dit parfum. Geur absoluut geweldig, sexy, die de hele dag blijft zitten. Niet te veel sprayen, anders zal de geur te overweldigend zijn. Perfect voor koud winterweer. Ik krijg complimenten van zowel mannen als vrouwen.

    BeantwoordenVerwijderen