Zachte Oriëntaals Bloemige Geur Dames FM 257

FM 257 parfum lijkt op Burberry London for Women 50ml
PURE 257 parfum voor vrouwen. De geur van parfum kan het beste worden omschreven als een warme en sensuele mix van rijke bloemen, kruiden en hout.
De geur opent met verfrissende topnoten van roos, kamperfoelie en mandarijn, die vervolgens overgaan in hartnoten van jasmijn, pioenroos en madeliefjebloem. Ten slotte vestigt het zich in een basis van muskus en patchouli en laat een aanhoudend en voortreffelijk spoor achter.
Het is een voortreffelijke winter- of herfstgeur. Het warme en gezellige aroma gaat prachtig samen met de frisse herfst- en winterlucht, waardoor het een ideale keuze is voor romantische diners of speciale gelegenheden.
De sleutel is om kleding te kiezen die uw persoonlijke stijl weerspiegelt en tegelijkertijd de luxueuze en voortreffelijke uitstraling van de geur aanvult.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 257? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Bur London. Oosters met een bloemige noot.

Geurnoten Pure 257 parfum
Topnoten: roos, kamperfoelie, mandarijn.
Hartnoten: madelief, jasmijn.
Basisnoten: musk, patchoeli.

Geurfamilie: oosters.
Type: elegant, verrassend.
FM 257 luchtje geïnspireerd door London
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100257
Prijs: € 28.50    Burberry London fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390257
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem16:50

    Heerlijke geur en tijdloos in reuk. Deze geur blijft lang hangen en gaat uiteindelijk over in een heerlijke geur van sandelhout en musk terwijl de zachte bloemen de geur tot het einde toe blijven begeleiden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem17:55

    Ik kocht dit parfum en vanaf de eerste tonen voel ik mandarijn en bloemen. Ik ben dol op deze geur, het heeft een mooie, zoete en frisse jasmijn. Onmiskenbaar een elegante klassieker voor vrouwen van alle leeftijden. De sillage is bloemig, halfzoet en luchtig, sensueel onthullend op vochtige plaatsen of in de regen.

    BeantwoordenVerwijderen