Oosters Kruidig Parfum Heren FM 465

FM 465 parfum lijkt op Roja Dove Scandal pour Homme 50ml
PURE 465 parfum voor mannen. Dit voortreffelijke parfum staat bekend om zijn complexe geursamenstelling, het heeft een luxe en verfijnde geur, met een sterke en langdurige projectie.
De geur opent met een uitbarsting van frisse citrustonen, waaronder bergamot en citroen, die de geur een verkwikkende uitstraling geven. Naarmate de geur evolueert, ontstaat er een mix van aromatische lavendel en kruidige tonen van zwarte peper en petitgrain, die diepte en intrige toevoegen. De basis van de geur onthult een luxueuze samensmelting van oosterse akkoorden, waarbij vanille en ambergris een delicaat en romantisch tintje geven.
Het parfum is geschikt voor avondkleding en koudere maanden, met name herfst en winter. Het aromatische en opbeurende karakter maakt het perfect voor avondgebruik, ideaal voor zowel informele als formele gelegenheden. Of u nu een feest of een zakelijke bijeenkomst bijwoont, deze geur zal moeiteloos uw algehele aanwezigheid versterken.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 465? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Scandal pour Homme. Oosters met een kruidige noot.

Geurnoten Pure 465 parfum
Topnoten: kardamom, bergamot, limoen, mint.
Hartnoten: salie, lavendel, oranjebloesem, tonka boon, petitgrain.
Basisnoten: sandelhout, vanille, ambergrijs, musk.

Geurfamilie: oosters.
Type: aromatisch, suggestief.
FM 465 luchtje geïnspireerd door Scandal pour Homme
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100465
Prijs: € 28.50    Scandal pour Homme fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390465
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten