Kruidige Warme Oriëntaalse Geur Dames FM 177

FM 177 parfum lijkt op Giorgio Armani Mania 50ml
PURE 177 parfum voor vrouwen. De geur is zowel warm als kruidig, met een combinatie van bloemige en houtachtige tonen die een uniek en boeiend aroma creëren.
De geur van parfum wordt gekenmerkt door een harmonieuze mix van frisse en warme tonen. Het opent met levendige topnoten van groene mandarijn en saffraan en trekt meteen de aandacht met zijn frisse en kruidige essentie. Naarmate de geur evolueert, voegen de hartnoten van ceder en oranjebloesem een warme toe. Ten slotte zorgen de basisnoten van wierook en vanille voor een geruststellende omhelzing.
Dit parfum is een uitstekende keuze voor zowel overdag als 's avonds, waardoor het het hele jaar door veelzijdig is voor verschillende gelegenheden. De verkwikkende topnoten maken het bijzonder geschikt voor de warmere seizoenen, zoals lente en zomer, terwijl de warme basisnoten een behaaglijk tintje geven voor de koudere herfst- en wintermaanden.
De unieke combinatie van frisse en warme elementen spreekt vrouwen aan die een evenwichtige en verleidelijke geur waarderen. De vrouw die deze geur draagt is elegant, stijlvol en moeiteloos boeiend.
Dit parfum kan je kenmerkende geur worden. Als je van een perfecte balans tussen frisheid en warmte houdt.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 177? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Mania. Oosters met een kruidige noot.

Geurnoten Pure 177 parfum
Topnoten: bergamot, laurierblad, roze peper.
Hartnoten: saffraan, oranjebloesem.
Basisnoten: wierook, vanille, sandelhout.

Geurfamilie: oosters.
Type: verlangens aanwakkerend, warm.
FM 177 luchtje geïnspireerd door Mania
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100177
Prijs: € 28.50    Mania fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390177
Prijs: € 00.40    

2 opmerkingen:

  1. Anoniem19:32

    Heerlijke parfum. Ik vind het een lekker luchtje mits het de wat donkere dagen van het jaar zijn. In de zomer zou ik deze niet dragen omdat ik de geur dan te donker/diep en sterk vind.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Anoniem10:14

    Absoluut een aristocratisch parfum en, zoals het hoort voor een aristocraat, met een complex karakter - niet iedereen kan met dit parfum overweg. Parfum is sterk, en niet voor de eerste paar minuten, maar voor enkele uren. Zeer dik, verzadigd, en deze dichtheid creëert het gevoel van geen lichte pluizige wolk om je heen, maar een zware dichte sluier.
    Maar hoe mooi, zacht en vrouwelijk wordt hij na vijf of zes uur. Vanille wordt zacht, luchtig en licht bitter - perfect voor mij, zonder plakkerige zoetheid. Ik wou dat er een kans was om deze transformatie te versnellen. Een paar uur lopen en wachten op "mijn" geur is te vermoeiend voor mij - niet tot hoofdpijn, maar nog steeds vervelend. Het blijft alleen om parfum op kleding te spuiten en de volgende dag te dragen.

    BeantwoordenVerwijderen