Oosters Warm Fris Kruidig Parfum FM 466

FM 466 parfum lijkt op Viktor Rolf Antidote 50ml
PURE 466 parfum voor mannen. Het parfum is intrigerend en rokerig en belichaamt een unieke mix van aromatische tonen.
De geur opent met een uitbarsting van verfrissende citrus, doordrenkt met pittige bergamot en een vleugje sprankelende sinaasappel. Deze levendige topnoot creëert een verkwikkende en opbeurende ervaring die de toon zet voor de geur. Terwijl de geur tot rust komt, onthult een hartnoot van warme en kruidige kardemom, subtiel uitgebalanceerd met aromatische heliotroop en kruidnagel. Deze elementen voegen diepte en complexiteit toe en creëren een boeiende en verleidelijke uitstraling.
Ten slotte komen de basisnoten van rijke en rokerige oriëntaalse en romige vanille tevoorschijn, die een spoor van elegantie en verfijning achterlaten. Deze combinatie van aardse en zoete tonen voegt een vleugje mysterie en sexy toe aan de geur, waardoor het geschikt is voor avondkleding en speciale gelegenheden.
De warme en knusse tonen creëren een geruststellende sfeer, waardoor het perfect is voor herfst en winter. Het charismatische en mannelijke karakter kan echter het hele jaar door worden genoten, ongeacht de tijd van het jaar.
Ontworpen voor de moderne en zelfverzekerde man, past het goed bij zowel formele als casual kleding en voegt het een vleugje uniekheid toe aan elk ensemble. Met zijn kenmerkende geur is het een van de favorieten geworden onder geurliefhebbers over de hele wereld.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 466? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Antidote. Oosters met een kruidige noot.

Geurnoten Pure 466 parfum
Topnoten: bergamot, basilicum, lavendel, limoen.
Hartnoten: oranjebloesem, heliotroop, waternoten, watermeloen, anjer.
Basisnoten: musk, cederhout, tonka boon, sandelhout, Guaiac hout.

Geurfamilie: oosters.
Type: sexy, intrigerend.
FM 466 luchtje geïnspireerd door Antidote
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100466
Prijs: € 28.50    Antidote fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390466
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten