Vrouwenparfum Bloemig Fruitig FM 180

FM 180 parfum lijkt op Armani Emporio Armani Diamonds 50ml
PURE 180 parfum voor vrouwen. Geniet van de exquise allure van parfum, dat de essentie van elegantie en luxe vastlegt. Als een oogverblindend juweel sprankelt deze geur met een unieke mix van bloemige, fruitige en houtachtige tonen.
De geur opent met de frisse en zoete tonen van framboos en lychee, waardoor het een jeugdige toets krijgt. Terwijl het zich op de huid nestelt, komen de hartnoten van roos, lelietje-van-dalen en fresia naar voren, wat een vrouwelijk en elegant karakter aan de geur toevoegt. Deze betoverende bloemencompositie voegt een vleugje elegantie toe aan de geur en betovert iedereen die ermee in aanraking komt. Ten slotte geven de basisnoten van patchouli, vetiver, cederhout en vanille een warme en verleidelijke geur af, waardoor het perfect is voor speciale gelegenheden of avondkleding. Zacht, delicaat oriëntaals aroma, dat een lang spoor achterlaat.
Dit parfum is met name geschikt voor de koelere seizoenen, zoals herfst en winter, wanneer de rijke en diepe tonen echt kunnen verwarmen en omhullen. De luxueuze en verfijnde geur maakt het ideaal voor avondevenementen, formele bijeenkomsten of een avondje uit in de stad. Het kan echter ook overdag worden gedragen, vooral in de koelere maanden, en voegt een vleugje glamour en elegantie toe aan elke gelegenheid.
Deze gourmandgeur is ontworpen voor de moderne vrouw die haar individualiteit met vertrouwen en gratie omarmt. Ze straalt moeiteloos verfijning en stijl uit en boeit iedereen die haar tegenkomt.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 180? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Diamonds. Net zoals een diamant voor altijd is, bezit deze verleidelijke, weelderige geur tijdloos. Diamanten worden al lang geassocieerd met luxe, schoonheid en status. Ze worden vaak gebruikt in verschillende vormen van sieraden, zoals ringen, kettingen, armbanden en oorbellen, om sprankeling en elegantie toe te voegen aan de kleding van een vrouw. Hoeveel karaat in een gram? Convert grams to carats.

Geurnoten Pure 180 parfum
Topnoten: lychee, framboos, roos.
Hartnoten: fresia, lelietjes-vandalen, cederhout.
Basisnoten: vanille, amber, vetiveria.

Geurfamilie: bloemig.
Type: verleidelijk, veranderlijk.
FM 180 luchtje geïnspireerd door Diamonds
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100180
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390180
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem09:53

    Luxe, de eerste associatie die in je opkomt als je deze geur inademt. Zoete sprankelende champagne met smaken van framboos, vanille en lelietje-van-dalen. Zeer helder en levendig. Een lange avondjurk met open rug, gouden sieraden en deze gourmand geur. Mannen zullen zich wenden tot je bloementrein.

    BeantwoordenVerwijderen