Citrusvruchten Fris Kruidig Parfum Dames FM 702

FM 702 parfum lijkt op Armand Basi in Red 50ml
PURE 702 parfum voor vrouwenAls je van citrus, expressieve, heerlijk gemengde geuren houdt, moet je dit parfum eens proberen. Het is absoluut ontspannend en de perfecte vakantie- of zomergeur.
De geur van dit parfum wordt gekenmerkt door zijn rijke en vol passie-akkoorden. Het combineert de frisheid van bergamot en mandarijn met de zoetheid van lychee. De hartnoten onthullen een elegant bloemenboeket van geranium en lelietje-van-dalen, terwijl de basisnoten van muskus en amber zorgen voor een verleidelijk en langdurig spoor.
Het is absoluut ontspannend en de perfecte vakantie- of zomergeur.
De expressieve en passievolle kwaliteiten van het parfum vormen een prachtige aanvulling op verfijnde en stijlvolle kleding.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 702? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Basi in Red. Bloemig parfum met een noot van citroen.

Geurnoten Pure 702 parfum
Topnoten: mandarijn, bergamot, waternoten
Hartnoten: jasmijn, geranium, lelietjesvan-dalen
Basisnoten: musk, amber

Geurfamilie: bloemig.
Type: expressief, vol passie
FM 702 luchtje geïnspireerd door Basi in Red
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100702
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390702
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem09:32

    Deze geur is een tijdloze klassieker. Op een warme zomerochtend reikt mijn hand weer naar dit parfum. Parfum helpt opfrissen en geeft een goed humeur en levendigheid. Ik denk dat ik FM 702-parfum opnieuw zal kopen zodra de fles op is.

    BeantwoordenVerwijderen