Rebels Oriëntaalse Fruitige Unisex Geur FM 904

FM 904 parfum lijkt op Le Labo Santal 33 50 ml
PURE Royal 904 unisex geur voor mannen en vrouwen. Het parfum staat bekend om zijn gedurfde en onderscheidende geur. Deze uniseks geur omvat een harmonieuze mix van warme, houtachtige tonen en rebelse kruiden, waardoor het een prachtig kunstwerk is.
Het parfum straalt een rijk, romig sandelhoutaroma uit, aangevuld met hints van kardemom, cederhout en leer. De complexe compositie biedt een perfecte balans tussen rebelsheid en durf. De geur ontvouwt zich geleidelijk en onthult elk uur de diepte en complexiteit ervan.
Het warme en rebelse karakter maakt parfum bijzonder geschikt voor koudere maanden zoals herfst en winter, waardoor een gezellige en intieme sfeer ontstaat. Andere geurliefhebbers dragen het echter ook graag tijdens lente- en zomeravonden als de temperatuur daalt, waardoor de geur een boeiend contrast vormt met de omgeving.
Het parfum spreekt zowel mannen als vrouwen aan die vertrouwen en een vrijgevochten karakter uitstralen. Deze geur trekt mensen aan die unieke en onconventionele geuren waarderen en een statement willen maken met hun persoonlijke stijl. De verleidelijke mix van mannelijke en vrouwelijke tonen zorgt ervoor dat het de traditionele gendergrenzen overstijgt, waardoor het een perfecte keuze is voor degenen die individualiteit en zelfexpressie omarmen. De geur past moeiteloos bij verschillende stijlen, van casual tot formele kleding.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 904? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Santal 33. Oosters met een fruitige noot.

Geurnoten Pure Royal 904 parfum
Topnoten: karwijzaad, kardemom, cyclaam.
Hartnoten: wierook, iris, noot van aarde.
Basisnoten: muskus, leder, sandelhout.

Geurfamilie: oosters.
Type: rebels, levendig.
904 FM parfum geïnspireerd door Santal 33
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170904
Prijs: € 37.50 Santal 33 fm parfum

1 opmerking:

  1. herfst parfum10:56

    Een interessante combinatie van zout en zoet. Ik vind het leuk - zo'n vrijheidslievende geest, de geur van dromen, de geur van kracht. Op de huid ruikt het subtiel en harmonieus. De geur is erg duur. Als een dure auto met een leren interieur. Dit parfum werd de meest favoriete in mijn collectie en de perfecte metgezel deze warme herfst.

    BeantwoordenVerwijderen