Volwassen Varen Geur voor Mannen FM 483

FM 483 parfum lijkt op Hugo Boss Bottled Infinite 50ml
PURE 483 parfum voor mannen. De frisse en aromatische mix van noten creëert een aparte geur die zowel tijdloos als nobel is.
De geur opent met verfrissende en pittige topnoten van appel en kaneel, die de geur een frisse en energieke uitbarsting geven. Terwijl de geur bezinkt, komen hartnoten van lavendel en rozemarijn naar voren, wat een warme en aromatische toets toevoegt. De basisnoten van sandelhout en olijfhout zorgen voor een houtachtige en aardse basis, waardoor de geur een nobel en mannelijk karakter krijgt.
Deze veelzijdige geur is bijna het hele jaar door geschikt voor diverse gelegenheden. De frisse topnoten maken hem perfect voor de lente en zomer, terwijl de warme en houtachtige basis hem diepte en rijkdom geeft, waardoor hij ook geschikt is voor de herfst.
Het is voor iemand die waarde hecht aan kwaliteit en oog voor detail en die overal een blijvende indruk wil maken. Als het gaat om het combineren van deze geur met kleding, is het een aanvulling op zowel casual als formele kleding. Voor een casual look voor overdag kan het worden gedragen met een stijlvol overhemd en een jeans. Voor een meer formele gelegenheid past het goed bij een maatpak, wat een vleugje nobelheid en allure toevoegt.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 483? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Bottled Infinite. Varen met een noot van lavandel.

Geurnoten Pure 483 parfum
Topnoten: appel, mandarijn, sinaasappel, kaneel, salie
Hartnoten: lavendel, patchoeli, rozemarijn
Basisnoten: sandelhout, olijfboom

Geurfamilie: varen.
Type: volwassen, retro
FM 483 luchtje geïnspireerd door Bottled Infinite
Capaciteit: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100483
Prijs: € 28.50    Bottled Infinite fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390483
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten