Opwindend Bloemig Fruitig Geur Dames FM 449

FM 449 parfum lijkt op Salvador Dali Laguna 50ml
PURE 449 parfum voor vrouwen. Het is een geweldige zomergeur. Met zijn kenmerkende mix van aromatische tonen creëert deze geur een zintuiglijke geur als geen ander.
De geur opent met een uitbarsting van verse citrusvruchten, waaronder citroen en mandarijn, die onmiddellijk voor levendigheid zorgt. Naarmate de geur evolueert, onthullen de hartnoten een delicaat bloemenboeket van jasmijn, roos en lelietje-van-dalen, wat een vleugje vrouwelijkheid en romantiek toevoegt aan de compositie. De basisnoten van warme amber, muskus en vanille zorgen voor een sensuele en verleidelijke basis en laten een aanhoudend spoor van verleiding achter. Het is zo fruitig en vol charme en het ruikt naar de zee - het is zonneschijn en cocktails en vrijheid en wierook en muziek en hete zomeravonden.
Het parfum is perfect voor het lente- en zomerseizoen. Het verkwikkende en opwindende karakter vormt een aanvulling op de zonnige en winderige dagen en creëert een verfrissende uitstraling rond de drager. Deze geur is geschikt voor zowel overdag als 's avonds, omdat hij door zijn veelzijdigheid naadloos overgaat van een informeel uitje naar een elegant evenement.
Het spreekt vrouwen aan die de schoonheid van kunst waarderen en hun unieke persoonlijkheid willen uitdrukken door middel van geur. De vrouw die deze geur draagt is betoverend, mysterieus en niet bang om op te vallen tussen de massa. Onthoud dat bij deze geur alles draait om het omarmen van individualiteit en het uitdrukken met vertrouwen.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 449? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Laguna. Bloemig met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 449 parfum
Topnoten: citroen, mandarijn, peer, bergamot, drop, rabarber, perzik, ananas, kokosnoot, pruim, pompelmoes, kardemon.
Hartnoten: jasmijn, roos, lelie-van-devallei, zonnige noten, violet, geranium, wijnmoer.
Basisnoten: vanille, patchoeli, muskus, sandelhout, ceder, droog hout.

Geurfamilie: bloemig.
Type: gracieus, meerlagig, opwindend.
FM 449 luchtje geïnspireerd door Laguna
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100449
Prijs: € 28.50    Laguna fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390449
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem18:29

    Dit parfum ruikt zoet en zout met een vleugje citrus, als een briesje. Ik moet zeggen dat ondanks de zoetige en warme basis, deze geur zich in de zomer heel mooi openbaart. Het aroma is zeer goed opbeurend en brengt je naar de zeekust. Goedkoop parfum, die geur duur.

    BeantwoordenVerwijderen