Expressief Bloemig Fruitig Geur Dames FM 447

FM 447 parfum lijkt op Chloe Nomade 50ml
PURE 447 parfum voor vrouwen. Het parfum is een expressief, dat een gevoel van vrijheid en avontuur belichaamt. Met zijn unieke mix van bloemige en houtachtige tonen biedt deze geur een kenmerkend aroma.
De geur opent met een uitbarsting van frisheid en combineert sprankelende noten van bergamot en gele pruimen. Terwijl de geur tot rust komt, onthullen de hartnoten een elegant boeket van fresia, jasmijn en lelietje-van-dalen, waardoor een delicaat maar verleidelijk bloemenaroma ontstaat. De basisnoten van mos, amberhout en patchouli voegen een warme en aardse toets toe en laten een blijvende indruk achter.
De verfrissende en bloemige tonen maken het een uitstekende keuze voor lente en zomer, terwijl de warme en houtachtige ondertonen het een behaaglijk gevoel geven voor herfst en winter. Wat het tijdstip van de dag betreft, het gaat naadloos over van dag naar nacht, waardoor het geschikt is voor zowel informele uitjes als speciale gelegenheden.
Het is voor degenen die niet bang zijn om nieuwe horizonten te verkennen en nieuwe ervaringen op te doen. Deze geur vat een geest van reislust samen en is perfect voor de vrouw die houdt van reizen, ontdekken en zich onderdompelen in nieuwe culturen.
Een vloeiende bloemenjurk met aardetinten of een chic leren jack met een getailleerde jeans zijn beide uitstekende keuzes. Door de veelzijdigheid van de geur kan het een breed scala aan stijlen versterken, van bohemien tot verfijnd, en moeiteloos een extra vleugje allure toevoegen aan elk kledingsemble.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 447? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Nomade. Bloemig met een fruitige noot.

Geurnoten Pure 447 parfum
Topnoten: exotisch fruit, rood fruit, bergamot, gele pruim, roze bessen.
Hartnoten: meiklok, fresia, roos, jasmijn, perzik.
Basisnoten: patchoeli, mos, muskus, amber, sandelhout.

Geurfamilie: bloemig.
Type: expressief, charmant.
FM 447 luchtje geïnspireerd door Nomade
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100447
Prijs: € 28.50    

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390447
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem19:18

    Een heerlijke geur voor elke dag, niets bijzonders, maar dankzij de pruim ben ik blij hem in mijn collectie te hebben. Pruim drijvend in parfum. Een prachtige geur voor alle seizoenen, maar het perfecte parfum voor overdag voor koele, bewolkte dagen, lente en herfst.

    BeantwoordenVerwijderen