Verleidelijk Oriëntaals Houtig Vrouwenparfum FM 448

FM 448 parfum lijkt op Marc Jacobs Decadence 50ml
PURE 448 parfum voor vrouwenHet is een rustige, zware geur in een hypnotiserende en luxueuze geur die perfect is voor degenen die een vleugje decadentie in hun leven waarderen.
De geur opent met een rijke mix van pruimen, saffraan en rozenblaadjes, waardoor een verleidelijke en mysterieuze uitstraling ontstaat. Terwijl de geur tot rust komt, voegen tonen van vanille, jasmijn en orris een bloemige elegantie toe aan de compositie. De basisnoten van vetiver, wit hout en amber zorgen voor een warme en sensuele basis en laten een blijvende indruk achter.
Dit parfum is een uitstekende keuze voor koelere seizoenen zoals herfst en winter, omdat het diepe en bedwelmende aroma harmonieert met de gezellige en romantische sfeer van deze tijd. Het is ook geschikt voor avondkleding en speciale gelegenheden, waar zijn verleidelijke aanwezigheid een blijvende indruk kan maken.
Deze geur is ontworpen voor een zelfverzekerde en verfijnde vrouw die niet bang is om te genieten van de geneugten van het leven. Combineer het met een chique outfit om het luxueuze karakter van het parfum te versterken.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 448? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Decadence. Oosters parfum met een houtige noot.

Geurnoten Pure 448 parfum
Topnoten: rozenblaadjes, saffraanbloesem, wit hout
Hartnoten: Arabische jasmijn, pruim, vanille planifolia
Basisnoten: vetiver, amber, muskus

Geurfamilie: oosters.
Type: verrassend, verleidelijk, met een kleine zoete toets
FM 448 luchtje geïnspireerd door Decadence
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100448
Prijs: € 28.50    Decadence fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390448
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem18:51

    Dit beste zoete parfum voor dames brengt hun natuurlijke schoonheid naar voren. Deze geur ruikt naar snoep, die ik als kind had. De geur is zoet en verleidelijk. Geur is verleidelijk, maar op een zeer elegante en bijna onweerstaanbare manier.

    BeantwoordenVerwijderen