Flamboyante Oriëntaalse Bloemige Geur FM 481

FM 481 parfum lijkt op Fendi Fendi Uomo 50ml
PURE 481 parfum voor mannen. Het is een moderne mannengeur met warme en krachtige tonen. Het is een perfecte mix van aromatische tonen die een unieke en rebelse geur creëren.
De geur opent met frisse topnoten van citroen en bergamot. Terwijl het aroma bezinkt, komen aromatische en kruidige tonen van lavendel en roze peper naar voren. Het hart van de geur wordt gedomineerd door salie, waardoor een evenwichtige en harmonieuze compositie ontstaat. Tenslotte zorgen de basisnoten van warme amber, iris en patchouli voor een rijke en aardse basis.
Het parfum is geschikt om zowel overdag als 's avonds te dragen. Het veelzijdige karakter maakt het perfect voor elk seizoen, omdat de geur naadloos overgaat van de frisheid van lente en zomer naar de warmte van herfst en winter. Of je nu naar kantoor gaat, op een date gaat of een speciale gelegenheid bijwoont, deze geur is een goede keuze.
Deze voortreffelijke geur is ontworpen voor de zelfverzekerde en extravagante man die luxe en aandacht voor detail waardeert. Het belichaamt een stijl van rebels en modern, waardoor het ideaal is voor de moderne gentleman die een blijvende indruk wil achterlaten.
Wat is de geur van parfum Federico Mahora 481? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Uomo. Oosters met een bloemige geurnoten.

Geurnoten Pure 481 parfum
Topnoten: bergamot, cipres, verse bloemen
Hartnoten: iris, lavendel, hout
Basisnoten: amber, iris, musk

Geurfamilie: oosters.
Type: modern, flamboyant, uitdagend
FM 481 luchtje geïnspireerd door Fendi Uomo
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 100481
Prijs: € 28.50    Fendi Uomo fm World parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390481
Prijs: € 00.40    

Geen opmerkingen:

Een reactie posten