Zonnige Bloemig Fruitige Geur voor Vrouwen FM 827

FM 827 parfum lijkt op Police Pure London Femme 50ml
PURE Royal 827 parfum voor vrouwen. Het parfum is vol energie en zonnig, dat de gevoelens betovert met zijn unieke mix van noten.
Deze exquise geur opent met een uitbarsting van frisse citrus en fruitige akkoorden, subtiel uitgebalanceerd door bloemige ondertonen. Naarmate de geur evolueert, onthult het een warm en sensueel hart van elegante witte bloemen en hints van exotische specerijen. De basisnoten van muskus en houtachtig, voegen diepte en duurzaamheid toe aan de geur, waardoor een vrolijk en verfijnd aroma ontstaat.
Dit heerlijke parfum is het hele jaar door geschikt voor verschillende gelegenheden, of het nu gaat om een informeel dagje uit of een bijzondere avond. De frisse en opbeurende topnoten maken het bijzonder geschikt voor de lente en de zomer, en brengen een vleugje levendigheid en energie op die zonnige dagen. De betoverende hartnoten en warme basisnoten maken het ook een uitstekende keuze voor de koelere herfst- en wintermaanden.
Deze betoverende geur vangt de essentie van een sterke en onafhankelijke vrouw.
Wat inspireerde maken Federico Mahora 827 parfum? De geur van deze parfum lijkt op de geur van parfum Pure London Femme. Bloemig parfum met een noot van fruitige.

Geurnoten Pure Royal 827 parfum
Topnoten: perzik, citroen, appelbloesem, sappige peer, violet bladeren
Hartnoten: jasmijn, fresia, hibiscus, groene bladeren
Basisnoten: muskus, cederhout, sandelhout

Geurfamilie: bloemig.
Type: vol energie, zonnig
FM 827 luchtje geïnspireerd door Pure London
Inhoud: 50 ml
Geur: 20 %
Code: 170827
Prijs: € 37.50    Pure Police London fm world parfum

Parfum tester
Inhoud: 1,4 ml.
Code: 390827
Prijs: € 00.40    

1 opmerking:

  1. Anoniem10:48

    Ik hou van fruitige bloemenparfums. Ik hou ervan hoe de bloemige tonen in deze geur komen en toch de fruitigheid gedurende de hele levensduur van de geur behouden. Die jasmijnnoot met perzik ruikt zo lekker voor mij. Ik hou zo van de combinatie en het zou in de toekomst een iconische geur voor dit tijdperk kunnen worden.

    BeantwoordenVerwijderen